Zodiac Constellation - Taur - Colier din argint 925% LANIERE Life

O zodie de pământ, un semn astrologic fix, guvernat de planeta Venus, Taurul este prezent ca simbol în zodiacurile, legendele şi miturile străvechi...
+ Vezi toata descrierea
Poti sa te razgandesti 30 zile timp de retur

189,00 lei

-24,00 lei

165,00 lei

CPSP129CPSL001

Produsul este in stoc

Stoc Limitat

Livrare gratuita comenzi peste 100 lei, 24h

Nou

Comanda telefonica 0754 589 879

O zodie de pământ, un semn astrologic fix, guvernat de planeta Venus, Taurul este prezent ca simbol în zodiacurile, legendele şi miturile străvechi ale lumii.

Traversată anual de Soare, cu aproximaţie între 16 mai şi 15 iunie, constelaţia Taurului este una proeminentă în cerul de iarnă al emisferei nordice, care se învecinează la vest cu Berbecul, la est cu Gemenii, la nord cu Perseus şi Auriga, spre sud-est cu Orion, către sud cu Eridanus, şi înspre sud cu Cetus. În luna septembrie, constelaţia Taurului este vizibilă seara de-a lungul orizontului estic.

Această constelaţie poartă simbolul Taurului din vremuri de demult, probabil din era calcolitica, şi chiar din cea paleolitică superioară. Potrivit unor istorici, Taurul este reprezentat, alături de Pleiade, în peşterile de la Lascaux, în picturi datate în jurul anilor 15.000 înainte de Hristos.

Colierul din argint cu cristale cubic zirconia - Constelatia zodiei taur - este un cadou potrivit pentru o domnisoara nascuta sub semnul zodiacal al taurului.  Acesta prezinta pe fata structura constelatiei, iar pe spate este inscris cu un font elegant numele zodiei, in limba engleza.

Ambalaj: cutie pentru bijuterii si etui LuxuryGifts.

Dimensiune pandantiv: Ø 1.8 cm

Dimensiune lant: 43 cm

Comentariile clientilor

Scrieţi o recenzie

Zodiac Constellation - Taur - Colier din argint 925% LANIERE Life

Scrieţi o recenzie

Ce spun clientii despre noi

Recenzii 100% reale