Zodiac Constellation - Fecioara - Colier din argint 925% LANIERE Life

A doua constelaţie ca întindere din bolta cerească (după Hydra), Fecioara include Spica (sau Alpha Virginis, Spica având în latină semnificaţia de...
+ Vezi toata descrierea
Poti sa te razgandesti 30 zile timp de retur

189,00 lei

-24,00 lei

165,00 lei

CPSP133CPSL001

Produsul este in stoc

Stoc Limitat

Livrare gratuita comenzi peste 100 lei, 24h

Nou

Comanda telefonica 0754 589 879

A doua constelaţie ca întindere din bolta cerească (după Hydra), Fecioara include Spica (sau Alpha Virginis, Spica având în latină semnificaţia de "spic de grâne"), una dintre cele mai strălucitoare stele din cerul nopţii, şi punctul corespunzător echinoxului de toamnă, situat în apropierea stelei Beta Virginis.

Zodia şi constelaţia Fecioarei sunt de obicei asociate cu Dyke, zeiţa greacă a justiţiei, fiica lui Zeus şi a titanei Themis. Ea este înfăţişată, de cele mai multe ori, cu aripi asemănătoare celor de înger, şi cu un mănunchi de spice de grâu în mâna stânga, marcat de steaua Spica. Constelaţia Fecioarei este învecinată cu cea a Balanţei (reprezentând balanţa justiţiei).

Colierul din argint cu cristale cubic zirconia - Constelatia zodiei fecioara - este un cadou potrivit pentru o domnisoara nascuta sub semnul zodiacal al fecioarei.  Acesta prezinta pe fata structura constelatiei, iar pe spate este inscris cu un font elegant numele zodiei, in limba engleza.

Ambalaj: cutie pentru bijuterii si etui LuxuryGifts.

Dimensiune pandantiv: Ø 1.8 cm

Dimensiune lant: 43 cm

Comentariile clientilor

Scrieţi o recenzie

Zodiac Constellation - Fecioara - Colier din argint 925% LANIERE Life

Scrieţi o recenzie

Ce spun clientii despre noi

Recenzii 100% reale