Casa si Birou 128 Produse

 • Ceasuri de birou
 • Accesorii de birou
 • Decoratiuni de birou
 • Tablouri si sevalete
 • Icoane argintate
 • Machete auto

  Iti intelegem pasiunea pentru machete auto

  Stim cat te pasioneaza machetele de masini si am adus mai aproape de tine cateva modele consacrate. Aceste micromodele vor sa te ajute sa completezi colectia sau sa le transformi intr-un cadou inedit si sa le oferi unui prieten pasionat!

  Niste adevarate bijuterii pentru barbati - masinile la scara 1:18 produse de CMC Model Cars Germania sunt realizate cu maxima precizie si atentie la detalii. Procesul de dezvoltare este indelungat - fiecare model necesita 18-24 luni de dezvoltare pana la faza de productie - si fiecare model este asamblat din 1500-1800 de piese individuale.

  Urmareste intreaga oferta Luxury Gifts si alege modelele care iti plac sau merita sa se afle in vitrina ta cu obiecte decorative speciale. Machetele auto nu sunt doar decoratiuni,, ci obiecte de arta, iar cunoscatorii vor aprecia oferta magazinului online LuxuryGifts cu replici miniaturale pentru modele precum Maserati 300S, Ferrari 250 Testa Rossa sau Bugatti Type 57 SC Atlantic Coupe.

  Cum sunt realizate machetele de masini?

  Machetele auto sunt adevarate bijuterii pentru barbati. Masinile la scara 1:18 produse de CMC Model Cars Germania sunt realizate cu maxima precizie si atentie la detalii.

  Procesul de dezvoltare este indelungat - fiecare model necesita 18-24 luni de dezvoltare pana la faza de productie. Fiecare model este asamblat din 1500-1800 de piese individuale. Detaliile sunt autentice conform cu modelul original. De exemplu, tapiseria de piele (sau tesatura originala a tapiseriei masinii), spitele rotilor sau discurile de frana care se rotesc impreuna cu jantele, suspensii functionale, directie functionala, etc.

  Vopseaua machetei este exact nuanta originala a modelului, fiind chiar vopseaua autentica de automobil, realizata dupa procesul standard de vopsire.

  Procesul este foarte asemanator cu cel al modelului original, insa realizat la nivel micro, reusind sa devina un element de colectie de lux.

  Detaliile sunt autentice conform modelului original - exemple: tapiseria de piele (sau tesatura originala a tapiseriei masinii), spitele la roti, discurile de frana se rotesc impreuna cu jantele, suspensii functionale, directie functionala, etc.

  Vopseaua este exact nuanta originala a masinii si este vopsea autentica de automobil, realizata dupa procesul standard de vopsire a masinilor.

 • Statuete unicat
 • Rame foto si albume foto
 • Minibaruri
Produsele 1 - 52 din 128