Butoni 153 Produse

Produsele 1 - 52 din 153

Butonii sunt accesorii optionale pentru o tinuta eleganta. Odata purtate, ele schimba aerul vestimentar intr-unul luxuriant, de gala.

Modele inedite de butoni pentru camasa

Modelele de butoni pentru barbati LuxuryGifts pot deveni cadouri foarte masculine si interesante, pentru barbatii pedanti. Sunt un accesoriu care ofera eleganta oricarui costum, fiind elemente care merita sa fie purtate si scoase in evidenta la diverse ceremonii sau evenimente.

In oferta LuxuryGifts veti gasi butonii ideali pentru cadouri stilate, cu simboluri pentru diverse ocazii: cobre, elefanti, semne zodiacale, inscriptii cu "I Love my Dad", "Facebook Friends" sau "Best Man" dar si cu initialele numelui dorit, pentru ca totul sa fie personalizat si plin de semnificatie. Toate perechile de butoni Luxury Gifts sunt create din metale pretioase sau placate cu rodiu, pentru a le prelungi rezistenta si a sustine purtarile constante.

Cum se asorteaza butonii?

Atunci cand porti butoni, incearca sa asortezi nuantele metalului din care sunt confectionati cu nuantele celorlalte accesorii pe care le porti (ace de cravata, inele sau nasturi). De asemenea, este foarte important ca butonii alesi sa te reprezinte. Iti doresti ca modelul sa fie unul tineresc, modern sau clasic si extrem de elegant? In functie de preferintele tale, poti alege dintre un model cilindric, unul dreptunghiular ori patrat, decorat cu pietre semipretioase. Indiferent de alegerea ta, este important sa alegi niste butoni de calitate, pentru ca durata lor de purtare sa fie indelungata si sa poata fi asortati la diverse tinute de gala.