Termeni si conditii

LUXURYGIFTS este proprietatea LUXURY CONCEPTS SRL, societate înregistrată la Registrul Comerţului Bucureşti sub nr. J40/15200/2008 şi CIF RO24432995. LUXURY CONCEPTS SRL are Capital Social 200 Lei si este de asemenea înregistrată la ANSPDCP cu nr.19832 din 09/05/2011, conform registrului dataprotection.ro.

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea LUXURY CONCEPTS SRL sau a afiliatilor/partenerilor sai. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al LUXURY CONCEPTS SRL. Astfel este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal.

Pentru orice problema legata de drepturile de proprietate intelectuala va rugam sa ne scrieti la adresa  sales@luxurygifts.ro

Utilizator/Client/Cumparator poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica care acces la continutul Site-ului, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre LUXURYGIFTS (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre LUXURYGIFTS si acesta, si care necesita crearea si utilizarea unui Cont.

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Utilizatorului sa plaseze si sa finalizeze o Comanda si care prezinta informatii despre istoricul actiunilor ale in Site (comenzi, facturi fiscale, retururi, puncte de fidelitate, etc.).

Comanda - un document electronic ce intervine prin intermediul site-ului, email-ului sau telefonic, intre Vanzator si Cumparator, prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu listat pe Site care urmeaza a fi furnizat de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului la distanta incheiat intre parti.

Serviciile de ambalare sunt disponibile pentru produsele achizitionate exclusiv de pe site-ul luxurygifts.ro sau unul dintre magazinele fizice, din incinta Parklake respcectiv Piata Dorobantilor. 

Contract la distanta este incheiat sub incidenta legii OUG 34 din 4.06.2014 si a Directivei 2011/83/UE privind drepturile consumatorilor, intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului. Acceptarea acestor Termeni si conditii reprezinta aceptul dvs. si finalizarea tranzactiei.

Tranzactie - incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs / serviciu de catre LUXURYGIFTS catre Client, prin utilizarea serviciilor procesatorului de plati, prin transfer bancar sau ramburs, indiferent de modalitatea de livrare.

Livrare – se face numai cu ajutorul serviciilor de curierat rapid, este gratuita pentru comenzile cu valoarea de peste 100 lei  si 16 lei pentru comenzile cu valoare mai mica de 100 lei, plasate pe www.luxurygifts.ro . Livrarea se face prin curier in maximum 24 de ore de la confirmarea prin telefon a comenzii. Daca efectuati comanda pana la ora 16 puteti primi produsul a doua zi. In perioada sarbatorilor sau in conditii speciale (vreme nefavorabila, trafic blocat) timpul necesar livrarii poate sa creasca la 48 de ore. Intervalul orar in care se fac livrarile este 9-17.

*Atentie: in cazul in care adresa de livrare se afla intr-o localitate ce nu se afla in aria de acoperire a companiei de curierat rapid, daca doriti sa respectam livrarea in 24h, costul transportului se majoreaza si poate ajunge la 50-70 Lei, sau putem pastra livrarea gratuita cu un termen de livrare de 48h. De asemenea, serviciile de livrare rapida ExpressLoco in 2/4/6 ore prezinta costuri suplimentare. In aceste situatii, echipa LUXURYGIFTS va va comunica inainte de a trimite coletul costul transportului sau termenul de livrare. Livrarile in afara teritoriului Romaniei au costuri variabile si va rugam sa ne contactati pentru detalii.

Produsele noastre sunt expediate in cutii de carton si sunt ambalate cu grija pentru a le proteja impotriva socurilor din timpul transportului.

Promotii active - Promotiile temporar active in magazinul luxurygifts.ro sunt valabile atata timp cat sunt semnalizate in prima pagina a site-ului. Orice promotie activa se aplica exclusiv produselor nereduse si nu se cumuleaza cu alte promotii sau reduceri active pe www.luxurygifts.ro.

Modalitati de plata

 •           Plata ramburs

Daca alegeti plata ramburs, costurile totale (produsele cumparate plus costul transportului) se achita reprezentantului companiei de curierat rapid care face livrarea marfii, in momentul in care marfa este livrata. Folosind aceasta metoda de plata adresa de livrare trebuie sa fie aceeasi cu adresa de facturare.

*Recomandare: Nu puteti trimite un cadou altei persoane folosind aceasta metoda de plata pentru ca persoana respectiva va trebui sa achite contravaloarea produselor si transportului.

 •           Plata in avans

Posibila pentru persoanele juridice si fizice prin Ordin de Plata in contul firmei, sau prin Transfer bancar/Depunere numerar in contul firmei.

 •           Plata Online

Cu cardul de credit, prin sistemul securizat de plati de la MobilPay.ro. (Preturile includ TVA.)

Garantia produselor LUXURYGIFTS.ro

Drepturile conferite Consumatorului prin Legea nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora nu sunt afectate prin garantiile oferite.

Calitatea produselor confectionate din metal de baza pretios este certificata prin marcaj inscriptionat sau avizat de Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor. Desi produsul nu a fost proiectat si construit pentru o anumita durata medie de utilizare, LUXURYGIFTS declara ca acesta isi poate mentine functionalitatea pe o durata indelungata daca sunt indepliniti termenii si conditiile prezente si garanția legală este de 2 ani in aceste cazuri.

Garantia comerciala este in vigoare timp de 10 zile calendaristice, luate in calcul de la data cand produsul a fost livrat clientului. Dupa expirarea acestei perioade produsele nu se mai inlocuiesc. Pentru bijuteriile comercializate pe LUXURYGIFTS se acorda o garantie de 3 luni printr-un certificat ce insoteste fiecare bijuterie.

Nici o garantie nu acopera deficientele produsului cauzate de actiuni/inactiuni nepermise care pot deteriora produsul, precum:

 •           activitati sportive, profesionale, casnice
 •           transport, manipulare; purtare; pastrare; depozitare
 •           curatare, intretinere si reparare neautorizate
 •           expunerea produsului la uzura, inclusiv la contactul cu medii distructive care uzeaza prematur produsul ( praf, fum, abur, ploaie acida, substante chimice precum solventi, inalbitori, produse petroliere, adezivi, acizi, saruri, produse cosmetice sau produse de curatare, clor sau substante care contin clor, inclusiv apa care le contine)
 •           plasarea mecanismelor la variatii de temperatura in afara intervalului de temperatura in care acestea pot functiona normal (5°C - 35°C)
 •           functionarea anormala a mecanismelor/partilor componente ale produselor datorata lipsei de intretinere in urma unor actiuni/inactiuni nepermise
 •           inlocuiri de parti componente sau de elemente consumabile ale produsului, neautorizate de care LULUXYFIFTS

Prin astfel de actiuni/inactiuni se pot produce deficiente functionale si/sau structurale ale produsului, de aspect, de textura, precum: abraziuni, impregnari, deformari, ruperi, desprinderi, pori, fisuri, zgarieturi, corodari, decolorari, etc.

Produsele LUXURYGIFTS sunt insotite de Certificat de conformitate si Certificat de garantie.

Certificatul de conformitate demonstrează conformitatea cu anumite standarde şi reglementări impuse de producator.

Solicitarea garantiei se face la sediul LuxuryConcept SRL din Bucuresti si este necesar sa se prezinte:

 • Documentul fiscal de cumparare (factura)
 • Certificatul de garantie completat
 • Documentatia tehnica si eventualele accesorii cu care produsul a fost livrat
 • Produsul si ambalajul original
 • Descrierea detaliata a defectelor produsului.

Toate produsele LUXURYGIFTS sunt supuse unui proces manual de verificare calitativa in momentul receptionarii produselor de la furnizorii nostri. In urma acestui proces eventualele produse cu defecte de fabricatie sunt eliminate inainte ca acestea sa ajunga la clientii nostri. Din acest motiv, defectele de fabricatie la produsele livrate de LUXURYGIFTS sunt extrem de rare.

Nu se asigura garantie pentru produsele care prezinta semne evidente de uzura, utilizare necorespunzatoare sau orice semn care indica faptul ca defectul putea fi cauzat de altceva decat de o problema/defect de fabricatie.

In cazul in care se constata un defect de fabricatie sau nerespectarea caracteristicilor produsului, acesta va fi inlocuit sau reparat dupa caz, ori se va restitui contravaloarea produsului in cazul in care niciunul dintre aceste lucruri nu este posibil.

Comerciantul isi rezerva dreptul de a va contacta pentru a vedea nivelul de satisfactie adus de produsul cumparat.

Returnarea Produselor

In ceea ce priveste problemele ce pot aparea la produsele livrate de catre magazinul nostru, nu ezitati sa ne contactati la numarul 0724 LUXURY (0724.589.879) sau sa ne scrieti un e-mail la adresa sales@luxurygifts.ro, pentru a identifica cea mai buna modalitate de solutionare a acestora.

In situatia in care produsul pe care l-ati comandat nu este pe placul dumneavoastra sau nu sunteti multumit de calitatea acestuia, aveti posibilitatea de a va razgandi si de a-l returna in termen de 30 zile calendaristice de la data primirii produselor, conform OUG 34/2014 - Ordonanta de Urgenta Guvernamentala privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

 • Conform aceeasi OUG 34/2014 mentionata in paragraful anterior, cheltuielile de transport al produsului returnat prin curier catre sediul nostru, revin in sarcina Consumatorului. Rugam clientul sa ambaleze cu grija obiectul pe care doreste sa il returneze, astfel incat acesta sa fie bine protejat in timpul transportului. In caz contrar, LUXURY CONCEPTS SRL va fi exonerat de orice responsabilitate, privind eventualele deteriorari.
 • Felicitarile personalizate si ambalajele pentru cadou si produsele tip cos cadou sau pachet cadou, nu pot fi returnate, data fiind natura lor de produse personalizate, iar astfel, suma achitata initial pentru acestea nu poate fi returnata.
 • Pentru a se realiza returul, produsul trebuie sa fie returnat in starea sa originala, cu ambalajul original si fara urme de utilizare sau deterioare.

Daca returul se realizeaza conform conditiilor enumerate mai sus, contravaloarea produsului returnat se va achita prin virament bancar in maxim 14 zile calendaristice de la primirea solicitarii de retragere din comanda (retur) din partea clientului.

Rambursarea poate fi amanata pana la data la care produsele vor ajunge la sediul magazinului LUXURYGIFTS.Ro. 

In momentul in care Consumatorul decide sa returneze un produs, acesta trebuie sa completeze si sa transmita catre LUXURYGIFTS utilizand orice mijloc pus la dispozitie un Formular de Retragere (click aici pentru a descarca formularul ) sau care poate fi gasit fie in contul sau la sectiunea Istoric comenzi, in detaliile fiecarei comenzi efectuate.
*Prezentul
Formular de Retragere (click aici pentru a descarca formularul ) este doar un model și nu este obligatoriu, orice solicitare primita de catre LUXURYGIFTS va fi tratata respectand Termenii si Conditiile enumerate, indiferent de mijlocul de transmitere a acesteia.

Formular de Retragere (click aici pentru a descarca formularul ) pe care magazinul LUXURYGIFTS il propune clientilor sai este in conformitate cu reglementarile si sugestiile TRUSTED.ro pe baza Ordonanţei de urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative (publicată în Monitorul Oficial, Partea I nr. 427 din 11.06.2014)

Informații pentru consumatori

Aveţi dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 30 zile calendaristice. Perioada de retragere expiră după 30 zile începând:

- de la ziua încheierii contractului (în cazul unui contract de prestări de servicii sau al unui contract pentru furnizarea de apă, gaze naturale, energie electrică, atunci când acestea nu prevăd vânzarea într-un volum limitat sau cantitate stabilită, de energie termică sau conţinuturi digitale care nu sunt livrate pe un suport material)

sau

- de la ziua la care intraţi dv. sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor (în cazul unui contract de vânzare)

sau

- de la ziua la care intraţi dv. sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dv., în posesia fizică a ultimului produs (în cazul unui contract privind bunuri multiple comandate de consumator printr-o singură comandă şi livrate separat)

sau

- de la ziua la care intraţi dv. sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dv., în posesia fizică a ultimului lot sau a ultimei piese (în cazul unui contract privind livrarea unui produs constând din mai multe loturi sau părţi)

sau

- de la ziua la care intraţi, dv. sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dv., în posesia fizică a primului produs (în cazul unui contract pentru livrarea periodică de produse pe o perioadă de timp determinată)

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declaraţie neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin poştă, fax sau e-mail.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteţi comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageţi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dv., inclusiv costurile livrării, cu excepţia costurilor suplimentare determinate de faptul că aţi ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile calendaristice de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care v-aţi exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-aţi furnizat dovada că aţi trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.


Pentru sesizari sau reclamatii legate de bunurile/ serviciile , Cumparatorii ne pot contacta prin intermediul magazinului virtual, la telefon 0724 LUXURY (0724 589 879) sau prin e-mail la  
sales@luxurygifts.ro. Termenul maxim de solutionare a reclamatiilor sau sesizarilor este de 14 de zile calendaristice de la primirea acestora.

Reduceri si Promotii

Reducerile de pe acet site nu se pot cumula decat daca se specifica acest lucru in mod expres. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp specificata in regulament si in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.

 

Lege nr. 449/2003 art 5-14

 

privind vânzarea produselor şi garanţiile asociate acestora

CAPITOLUL II
Conformitatea produselor cu specificaţiile cuprinse în contractul de vânzare-cumpărare

 Art. 5. - (1) Vânzătorul este obligat să livreze consumatorului produse care sunt în conformitate cu contractul de vânzare-cumpărare.

(2) Se consideră că produsele sunt în conformitate cu contractul de vânzare-cumpărare dacă:

a) corespund descrierii făcute de vânzător şi au aceleaşi calităţi ca şi produsele pe care vânzătorul le-a prezentat consumatorului ca mostră sau model;

b) corespund oricărui scop specific solicitat de către consumator, scop făcut cunoscut vânzătorului şi acceptat de acesta la încheierea contractului de vânzare-cumpărare;

c) corespund scopurilor pentru care sunt utilizate în mod normal produsele de acelaşi tip;

d) fiind de acelaşi tip, prezintă parametri de calitate şi performanţe normale, la care consumatorul se poate aştepta în mod rezonabil, date fiind natura produsului şi declaraţiile publice privind caracteristicile concrete ale acestuia, făcute de vânzător, de producător sau de reprezentantul acestuia, în special prin publicitate sau prin înscriere pe eticheta produsului.

Art. 6. - Nu se consideră a fi lipsă de conformitate dacă în momentul încheierii contractului de vânzare-cumpărare consumatorul a cunoscut sau nu putea, în mod rezonabil, să nu cunoască această lipsă de conformitate ori dacă lipsa de conformitate îşi are originea în materialele furnizate de consumator.

Art. 7. - Vânzătorul nu este răspunzător de declaraţiile publice prevăzute la art. 5 alin. (2) lit. d), în oricare dintre următoarele situaţii, dacă probează că:

a) nu a cunoscut şi nu ar fi putut, în mod rezonabil, să cunoască declaraţiile în cauză;

b) declaraţia fusese corectată la momentul încheierii contractului de vânzare-cumpărare;

c) decizia de a cumpăra produsul nu putea fi influenţată de declaraţiile publice în cauză.

Art. 8. - (1) Orice lipsă a conformităţii rezultată dintr-o instalare incorectă a produselor va fi considerată echivalentă cu o lipsă a conformităţii produselor, dacă instalarea face parte din contractul de vânzare a produselor şi produsele au fost instalate de vânzător sau pe răspunderea sa.

(2) Prevederile alin. (1) se aplică şi în cazul în care produsul destinat a fi instalat de consumator este instalat de acesta şi instalarea incorectă este datorată unei deficienţe în instrucţiunile de instalare.


 

CAPITOLUL III
Drepturile consumatorului

 Art. 9. - Vânzătorul este răspunzător faţă de consumator pentru orice lipsă a conformităţii existentă la momentul când au fost livrate produsele.

Art. 10. - În cazul lipsei conformităţii, consumatorul are dreptul de a solicita vânzătorului să i se aducă produsul la conformitate, fără plată, prin reparare sau înlocuire, conform art. 11, sau să beneficieze de reducerea corespunzătoare a preţului ori de rezoluţiunea contractului privind acest produs, în condiţiile art. 13 şi 14.

 Art. 11. - (1) În cazul lipsei conformităţii, consumatorul are dreptul de a solicita vânzătorului în primul rând repararea produsului sau are dreptul de a solicita înlocuirea produsului, în fiecare caz fără plată, cu excepţia situaţiei în care măsura este imposibilă sau disproporţionată.

(2) O măsură reparatorie va fi considerată ca disproporţionată, dacă ea impune vânzătorului costuri care sunt nerezonabile în comparaţie cu cealaltă măsură reparatorie, luându-se în considerare:

a) valoarea pe care ar fi avut-o produsele dacă nu ar fi existat lipsa de conformitate;

b) importanţa lipsei de conformitate;

c) dacă cealaltă măsură reparatorie ar putea fi realizată fără un inconvenient semnificativ pentru consumator.

(3) O măsură reparatorie va fi considerată ca imposibilă dacă vânzătorul nu poate asigura produse identice pentru înlocuire sau piese de schimb pentru reparare, inclusiv ca urmare a lipsei utilajelor sau a tehnologiei aferente.

(4) Orice reparare sau înlocuire a produselor va fi făcută în cadrul unei perioade rezonabile de timp, stabilită de comun acord, în scris, între vânzător şi consumator, şi fără niciun inconvenient semnificativ pentru consumator, luându-se în considerare natura produselor şi scopul pentru care acesta a solicitat produsele. Perioada de timp stabilită nu poate depăşi 15 zile calendaristice de la data la care cumpărătorul a adus la cunoştinţă vânzătorului lipsa de conformitate a produsului.

(5) În cazul reparării produsului, în acesta vor fi montate numai piese noi.

 Art. 12. - Noţiunea fără plată, prevăzută la art. 10 şi 11, se referă la toate costurile necesare aducerii produselor la conformitate, inclusiv costurile poştale, de transport, manipulare, diagnosticare, expertizare, demontare, montare, manoperă, materiale utilizate şi ambalare.

Art. 13. - Consumatorul poate solicita o reducere corespunzătoare a preţului sau rezoluţiunea contractului în oricare dintre următoarele cazuri:

a) dacă nu beneficiază nici de repararea, nici de înlocuirea produsului;

b) dacă vânzătorul nu a luat măsura reparatorie într-o perioadă de timp rezonabilă;

c) dacă vânzătorul nu a luat măsura reparatorie, conform art. 11 alin. (4), fără inconveniente semnificative pentru consumator.

Art. 14. - Consumatorul nu este îndreptăţit să solicite rezoluţiunea contractului, dacă lipsa conformităţii este minoră.Politica de confidențialitate privind protecția datelor cu caracter personal

S.C. LUXURY CONCEPTS SRL, proprietarul site-ului https://www.luxurygifts.ro/, pune la dispoziția dumneavoastra, următoarele date de contact:

Numele societatii: S.C. LUXURY CONCEPTS SRL

Adresa Sediu Social: Sos. Oltenitei Nr. 240, Bl. 48, Sc.1, Et. 1, Ap. 3, Camera 1, Bucuresti

Date de identificare:

J40/15200/2008

CIF RO24432995

Telefon: 0724.589.879

E-mail: sales@luxurygifts.ro

Informații privind protecția datelor cu caracter personal:

LUXURY CONCEPTS SRL, este inregistrata la ANSPDCP cu numarul de inregistrare 19832 din 09/05/2011.

Protecția datele dumneavoastră cu caracter personal reprezintă o prioritate pentru S.C. LUXURY CONCEPTS SRL, proprietarul site-ului https://www.luxurygifts.ro/. Astfel, având în vedere că începând cu data de 25 mai 2018, vor intra în vigoare și vor fi aplicabile noile prevederi ale Regulamentului General privind Protecția Datelor (UE) 2016/679 (prescurtat GDPR), vă informăm că am adus modificări asupra politicii de confidențialitate privind protecția datelor cu caracter personal, pe care le puteți parcurge în această secțiune. Acest act aduce modificări majore privind protecția datelor cu caracter personal, atât pentru clienți cât și pentru operatori, și de asemenea vă conferă dumneavoastră mai multe drepturi în acest domeniu.

Va rugam sa parcurgeti aceasta secțiune și să ne adresați orice solicitare de detalii la datele de contact mentionate mai sus.

Societatea S.C. LUXURY CONCEPTS SRL, proprietarul site-ului https://www.luxurygifts.ro/ cunoaște importanța datelor dumneavoastră cu caracter personal și se angajează să protejeze confidențialitatea și securitatea acestora. De aceea, vă prezentăm informațiile legate de prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în calitate de persoane vizate, clienți, potențiali clienți, utilizatori ai site-ului https://www.luxurygifts.ro/.

Noutăți introduse de Regulamentul General privind Protecția Datelor (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016 -GDPR

 

Definiții conform art.4 din GDPR:


Date cu caracter personal - orice informaţii privind o persoană fizică identificată sau identificabilă ("persoana vizată"); o persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale;

Prelucrare - orice operaţiune sau set de operaţiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fără utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispoziţie în orice alt mod, alinierea sau combinarea, restricţionarea, ştergerea sau distrugerea;

Restricţionarea prelucrării - marcarea datelor cu caracter personal stocate cu scopul de a limita prelucrarea viitoare a acestora;

Operator - persoana fizică sau juridică, autoritatea publică, agenţia sau alt organism care, singur sau împreună cu altele, stabileşte scopurile şi mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal; atunci când scopurile şi mijloacele prelucrării sunt stabilite prin dreptul Uniunii sau dreptul intern, operatorul sau criteriile specifice pentru desemnarea acestuia pot fi prevăzute în dreptul Uniunii sau în dreptul intern;

Persoană împuternicită de operator - persoana fizică sau juridică, autoritatea publică, agenţia sau alt organism care prelucrează datele cu caracter personal în numele operatorului;

Parte terţă - o persoană fizică sau juridică, autoritate publică, agenţie sau organism altul decât persoana vizată, operatorul, persoana împuternicită de operator şi persoanele care, sub directa autoritate a operatorului sau a persoanei împuternicite de operator, sunt autorizate să prelucreze date cu caracter personal;

Consimţământ al persoanei vizate - orice manifestare de voinţă liberă, specifică, informată şi lipsită de ambiguitate a persoanei vizate prin care aceasta acceptă, printr-o declaraţie sau printr-o acţiune fără echivoc, ca datele cu caracter personal care o privesc să fie prelucrate;

 Noile prevederi prevăd mai multe drepturi pentru dumneavoastră:

Dreptul de acces al persoanei vizate - Persoana vizată are dreptul de a obţine din partea operatorului o confirmare că se prelucrează sau nu date cu caracter personal care o privesc şi, în caz afirmativ, acces la datele respective și la informații precum: scopurile prelucrării, categoriile de date cu caracter personal vizate, destinatarii sau categoriile de destinatari, acolo unde este posibil, perioada pentru care se preconizează că vor fi stocate datele, existența dreptului de a rectifica sau șterge datele cu caracter personal, dreptul de a depun o plângere în fața unei autorități de supraveghere, în cazul în care datele cu caracter personal nu sunt colectate de la persoana vizată, orice informaţii disponibile privind sursa acestora (art. 15);

Dreptul la rectificare - Persoana vizată are dreptul de a obţine de la operator, fără întârzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care o privesc. Ţinându-se seama de scopurile în care au fost prelucrate datele, persoana vizată are dreptul de a obţine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declaraţii suplimentare (art. 16);

Dreptul la ștergerea datelor (dreptul de a fi uitat) - Persoana vizată are dreptul de a obţine din partea operatorului ştergerea datelor cu caracter personal care o privesc, fără întârzieri nejustificate, iar operatorul are obligaţia de a şterge datele cu caracter personal fără întârzieri nejustificate în cazul în care se aplică unul dintre următoarele motive: datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate, persoana vizată îşi retrage consimţământul pe baza căruia are loc prelucrarea, persoana vizată se opune prelucrării din motive legate de situația particulară în care se află sau pentru că nu dorește să participe la îndeplinirea unor scopuri de marketing (a se vedea art. 21), datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal, datele cu caracter personal trebuie şterse pentru respectarea unei obligaţii legale care revine operatorului în temeiul dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidenţa căruia se află operatorul; datele cu caracter personal au fost colectate în legătură cu oferirea de servicii ale societăţii informaţionale (art. 17);

Dreptul la restricționarea prelucrării - Persoana vizată are dreptul de a obţine din partea operatorului restricţionarea prelucrării în cazul în care se aplică unul din următoarele cazuri: exactitatea datelor este contestată, prelucrarea este ilegală, operatorul nu mai are nevoie de date, persoana vizată s-a opus prelucrării din cauza situației particulare în care se află (art. 18);

Dreptul la portabilitatea datelor - Persoana vizată are dreptul de a primi datele cu caracter personal care o privesc şi pe care le-a furnizat operatorului într-un format structurat, utilizat în mod curent şi care poate fi citit automat şi are dreptul de a transmite aceste date altui operator, fără obstacole din partea operatorului căruia i-au fost furnizate datele cu caracter personal (art. 20, alin. 1);

Dreptul la opoziție - persoana vizată are dreptul de a se opune, din motive legate de situaţia particulară în care se află, prelucrării în temeiul articolului 6 alineatul (1) litera (e) sau (f) sau al articolului 6 alineatul (1) a datelor cu caracter personal care o privesc, inclusiv creării de profiluri pe baza respectivelor dispoziţii. Operatorul nu mai prelucrează datele cu caracter personal, cu excepţia cazului în care operatorul demonstrează că are motive legitime şi imperioase care justifică prelucrarea şi care prevalează asupra intereselor, drepturilor şi libertăţilor persoanei vizate sau că scopul este constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanţă. De asemenea, persoana vizată are dreptul de a se opune atunci când prelucrarea datelor personale are ca scop marketingul direct, inclusiv creării de profiluri, în măsura în care este legată de marketingul direct respectiv (art. 21);

 

Scopul pentru care colectam si prelucram datele dumneavostra cu caracter personal:

 • Administrarea, îmbunătățirea și desfășurarea activității în condiții normale și eficiente a site-ului https://www.luxurygifts.ro/
 • Creare cont utilizator;
 • Facturarea produselor și serviciilor comandate de către dumneavoastră;
 • Efectuarea plăților online pe care dumneavoastra le realizati în vederea achiziționării produselor sau serviciilor pe care vi le punem la dispoziție
 • Livrarea coletelor cu produsele comandate de către dumneavoastră;
 • Activități comerciale pe site-ul https://www.luxurygifts.ro/ care includ pe lângă vânzarea către dumneavoastră a produselor și serviciilor noastre și administrarea conturilor clienților, realizarea statisticilor, monitorizarea vânzărilor și a comportamentului dumneavoastră ca și consumator;
 • Servicii de publicitate, respectiv informarea prin newslettere care pot conține informații despre oferte, colecții noi, idei de cadouri, evenimente, programul special al site-ului în perioada sărbătorilor legale pentru care se va exprima acordul într-o declarație separată.
 • Activități post-vânzare care se referă la customer service, reviewuri ale produselor și ale serviciilor oferite, oferte speciale, retururi.
 • Confirmarea comenzilor plasate online, în vederea stabilirii detaliilor de livrare, facturare, ambalare, în cazul în care acestea nu sunt specificate expres în comanda online
 • Informarea privind eventualele probleme de orice natură referitoare produsele și serviciile achiziționate de pe site-ul https://www.luxurygifts.ro/

 

S.C. LUXURY CONCEPTS SRL, proprietarul site-ului https://www.luxurygifts.ro/,   prelucrează date referitoare la: nume, prenume, cod numeric personal, serie și număr act de identitate, sex, e-mail, numar de telefon, date bancare în vederea efectuării plăților, IP, informatii in legatura cu intervalul orar precum si data la care a fost folosit site-ul https://www.luxurygifts.ro/, alte informatii care rezulta din folosirea aplicatiilor de tip cookies, in vederea asigurarii livrării către dumneavoastră a comenzilor plasate pe site-ul  https://www.luxurygifts.ro/   și a facturii aferente acestora.

Datele cu caracter personal care beneficiază de un regim special de protecție cum ar fi codul numeric personal, seria și numărul actului de identitate, vor fi colectate și prelucrate în concordanță cu dispozițiile legale pentru asigurarea respectării regulilor aplicabile în domeniul protecției datelor cu privire la acestea, exclusiv pentru a putea livra catre dumneavoastra comenzile plasate pe site-ul  https://www.luxurygifts.ro/   și a facturii aferente acestora.

Furnizarea datelor cu caracter personal este necesara pentru ca S.C. LUXURY CONCEPTS SRL si site-ul https://www.luxurygifts.ro/ sa realizeze activitatile de livrare produse și servicii conform celor de mai sus. Un refuz din partea dumneavoastră de a ne furniza aceste date ar putea atrage imposibilitatea din partea noastră de a vă putea livra comenzile plasate pe site-ul https://www.luxurygifts.ro/,  de a raspunde solicitarilor dumneavoastră sau de a realiza orice alte activitati din cele listate mai sus.

Cui dezvăluim datele cu caracter personal

S.C. LUXURY CONCEPTS SRL, proprietarul site-ului https://www.luxurygifts.ro/ se angajează să nu dezvăluie datele dumneavoastră cu caracter personal terților fără acordul expres al dumneavoastră, cu excepția colaboratorilor și partenerilor care prin serviciile sau produsele furnizate către noi, contribuie la desfășurarea activității și livrării comenzilor plasate de dumneavoastra pe site-ul  https://www.luxurygifts.ro/. Cu toate acestea, ne angajăm ca partenerii noștri să aibă accesul limitat la datele dumneavoastră cu caracter personal, niciodată mai mult decât este necesar. La datele dumneavoastră vor avea acces: instituții bancare, procesatorul de plăți online: MobilPay.ro, firma de curierat Fan Courier, Poșta Română, servicii de email marketing MailChimp, programul de facturare Ciel, Google Adwords, Google Analytics.

Totodată,  S.C. LUXURY CONCEPTS SRL, proprietarul site-ului https://www.luxurygifts.ro/ se angajează să nu creeze baze de date în vederea vânzării, cedării  acestora către terți, aceste baze de date fiind utilizate exclusiv pentru a vă transmite comunicari comerciale care pot conține informații despre oferte, colecții noi, idei de cadouri, evenimente, program special al site-ului în perioada sărbătorilor legale.

Datele dumneavoastra personale nu sunt transferate în țări din afara UE sau SEE, sau către organizații internaționale. S.C. LUXURY CONCEPTS SRL, proprietarul site-ului https://www.luxurygifts.ro/ poate dezvălui datele dumneavoastră cu caracter personal următoarelor categorii de destinatari: autorități publice (Parchet, Poliție, instanțele judecătorești și altor organe abilitate ale statului), în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.

 

Exercitarea drepturilor:

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, catre S.C. LUXURY CONCEPT SRL, expediata pe adresa Sos. Oltenitei Nr. 240, Bl. 48, Sc.1, Et. 1, Ap. 3, Camera 1, Bucuresti, sau prin transmiterea unui email la adresa e-mail sales@luxurygifts.ro, va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:

 - o dată pe an, să vi se confirme conform legii, faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;

 - să accesați și să interveniți asupra datelor transmise;

 - să vă opuneți prelucrării datelor pentru motive întemeiate și legitime legate de situația lor particulară (cu exceptia prelucrarii de marketing direct, caz în care va puteți opune oricând în mod gratuit și fără justificare, urmărind instrucțiunile din fiecare comunicare comerciala pe care o transmitem)

 - să solicitați ștergerea datelor, cu excepția situațiilor prevăzute de lege.

Puteți să vă opuneti oricând și fără justificare, prelucrării datelor dumneavoastra cu caracter personal în scop de marketing direct, prin trasmiterea către S.C. LUXURY CONCEPT SRL, expediata pe adresa Sos. Oltenitei Nr. 240, Bl. 48, Sc.1, Et. 1, Ap. 3, Camera 1, Bucuresti, sau prin transmiterea unui email la adresa e-mail sales@luxurygifts.ro, a unei solicitari scrise, datate si semnate in acest sens. În acest caz, solicitarea dumnevoastră va fi înaintată către departamentul specializat al SC LUXURY CONCEPT SRL care gestionează aceste solicitări. Precizăm că este posibil să primiți un mesaj prin care se confirmă ca opțiunea dumneavoastră a fost notată, precum și orice alte informații necesare, după caz.

Durata stocării datelor:

 • Datele dumneavoastră cu caracter personal sunt prelucrate si stocate pana la indeplinirea scopului in care au fost prelucrate.
 • Datele dumneavoastra vor fi sterse in termen de 3 ani de la incetarea relatiilor cu  noi.
 • Daca legea impune un termen de pastrare a datelor dvs. (de ex. in cazul facturarii termenul prevazut este de 10 ani), datele vor fi pastrate pana la expirarea acelui termen.
 • Daca ne solicitati stergerea datelor, in  acord cu dreptul dumneavoastra. de a face o astfel de solicitare de stergere, vom proceda la stergerea datelor, cu exceptia situatiilor in care: suntem obligati conform prevederilor legale sa le pastram, aveți o comandă deschisă care nu a fost încă expediată, aveți o solicitare nerezolvată la Serviciul Customer Service, dacă ați efectuat o achiziție, vom pastra datele cu caracter personal in legatura cu tranzactia dumneavoastra, conform legislatiei de contabilitate, daca aveți o datorie neplătită la SC LUXURY CONCEPT SRL, indiferent de metoda de plată.

 

Formularea plângerilor

Dacă considerați că v-au fost încălcate drepturile conferite prin lege referitoare la protecția datelor personale, conform legislației în vigoare, înainte de a vă adresa ANSDCP, veți depune o plângere către SC LUXURY CONCEPTS SRL, la adresa Sos. Oltenitei Nr. 240, Bl. 48, Sc.1, Et. 1, Ap. 3, Camera 1, Bucuresti, sau prin email la sales@luxurygifts.ro care va fi soluționată în cel mult 30 de zile de la data depunerii/trimiterii.


Prevederi referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal ale minorilor

Conţinutul site-ului  sales@luxurygifts.ro nu este destinat minorilor, dar nu este vătămator pentru aceştia. Nu colectam informatii si date ale minorilor sub 16 ani.


Securitatea datelor


S.C. LUXURY CONCEPTS SRL, proprietarul site-ului 
https://www.luxurygifts.ro/ cunoaște importanța protejării datelor dumneavoastră cu caracter personal și ia măsuri adecvate de precauţie de ordin administrativ, tehnic şi fizic pentru a proteja datele cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificării, dezvăluirii sau accesului neautorizat, utilizării şi tuturor celorlalte forme legale de prelucrare a datelor cu caracter personal aflate în posesia noastră.

S.C. LUXURY CONCEPTS SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile anterior mentionate, datele personale pe care ni le furnizati.

Cu toate acestea, având în vedere că nici un sistem informatic de orice natură, nu este complet sigur, S.C. LUXURY CONCEPTS SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru erorile in securitatea serverului care gazduieste site-ul.

 

Nelămuriri privind politica de protectie a datelor cu caracter personal:


Daca aveti intrebari cu privire la politica de confidentialitate a operatorului S.C. LUXURY CONCEPTS SRL si a site-ului 
https://www.luxurygifts.ro/ va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: sales@luxurygifts.ro.

 

Pentru mai multe informații privind protecția datelor cu caracter personal, puteți accesa următoarele linkuri:

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal – ANPSDCP

REGULAMENTUL (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016 privind protecția datelor cu caracter personal


Politica de utilizare Cookie-uri

 

*Un cookie este un fișier pe care serverele noastre îl trimit computerului dumneavoastră și pe care computerul dumneavoastră îl trimite înapoi de fiecare dată când accesați o pagină pe Site-ul nostru.

S.C. LUXURY CONCEPTS SRL, și site-ul https://www.luxurygifts.ro/ folosesc Cookie-urile pentru a îmbunătăți securitatea accesului, dar și pentru a îmbunătăți permanent site-ul în vederea furnizării către dumneavoastră a unei experiențe cât mai performantă în site. Precizăm că majoritatea browserelor de internet acceptă automat cookie-urile. Cu toate acestea, în cazul în care doriți să opriți acceptarea cookie-urilor, puteți solicita browserului utilizat, prin editarea opțiunilor acestuia, să oprească acceptarea de cookie-uri și să vă avertizeze înainte de a accepta un cookie din site-urile pe care le vizitați.