Modalitati de livrare

Livrarea in Bucuresti:
  • este GRATUITĂ pentru comenzile mai mari de 100 Lei și are valoarea de 16 lei pentru comenzile mai mici de 100 Lei
  • se efectuează in 24 de ore sau in 4 ORE la solicitare clientului, prin curieri proprii sau prin curier rapid FAN Courier
  • Comenzile plasate ȋn intervalul Vineri ora 16:00 – Luni ora 16:00 vor fi livrate in cursul zilei de Luni printr-un curier propriu sau prin FAN Courier
Livrarea in tara:
  • se efectuează in 24 de ore
  • se efectuează prin intermediul firmei de curierat rapid FAN Courier
  • este GRATUITĂ pentru toate oraşele din aria de acoperire FAN Courier dacă valoarea comenzii depăşeşte 100 Lei si de 16 Lei pentru comenzile mai mici de 100 Lei
Livrarea in Strainatate:

Lista completă a localităţilor din aria de acoperire Fan Courier o puteţi găsi pe site-ul FAN Courier la adresa:
www.fancourier.ro/orasele/locatiiFAN.pdf.

În cazul ȋn care adresa de livrare nu se regăseşte in lista locaţiilor FAN Courier se va aplica una din următoarele proceduri, ce vor fi agreate telefonic cu dvs. ȋnainte de a trimite coletul:

  1. Se va trimite coletul la sediul FAN Courier cel mai apropiat de dvs., de unde aveţi posibilitatea să il ridicaţi, fără nici un cost suplimentar. În momentul in care coletul ajunge la sediul FAN Courier cel mai apropiat de dvs, veţi fi contactat de un angajat FAN Courier pentru a vi se comunica faptul că respectivul colet a ajuns la sediu şi pentru a vă comunica adresa sediului FAN Courier de unde puteţi ridica coletul.
  2. Se va trimite coletul la adresa de livrare indicată ȋn comandă şi se va aplica un cost suplimentar de 9 Lei. Costul total vi se va comunica telefonic ȋnainte de trimiterea coletului.

Coşurile cadou de Crăciun si Paşte pentru companii

În Bucureşti: sunt livrate gratuit la sediul firmei/persoanei care efectuează comanda. Pentru livrarea coşurilor cadou la mai multe adrese se va percepe o taxă suplimentară de transport ce va fi comunicată si agreată in prealabil in funcţie de locaţiile unde se va face livrarea.

În alte localităţi: se percepe o taxă suplimentară de transport in funcţie de distanţa şi volumul coşurilor.


Cadourile pentru ocazii speciale (mărturii pentru nuntă, mărturii pentru botez, aniversări, evenimente corporate, etc)

În Bucureşti: sunt livrate gratuit la sediul firmei/persoanei care efectuează comanda. Pentru livrarea cadourilor la mai multe adrese se poate percepe o taxă suplimentară de transport ce va fi comunicată si agreată in prealabil in funcţie de locaţiile unde se va face livrarea.

În alte localităţi: se poate percepe o taxă suplimentară de transport in funcţie de distanţa şi volumul cadourilor.