Zodiac Constellation - Scorpion - Colier din argint 925% LANIERE Life

Constelaţia Scorpionului (Scorpius), asociată zodiei cu acelaşi nume, una din cele mai vechi cunoscute până acum, este amplasată în partea sudică a...
+ Vezi toata descrierea
Poti sa te razgandesti 30 zile timp de retur

189,00 lei

-24,00 lei

165,00 lei

CPSP135CPSL001

Produsul este in stoc

Stoc Limitat

Livrare gratuita comenzi peste 100 lei, 24h

Nou

Comanda telefonica 0754 589 879

Constelaţia Scorpionului (Scorpius), asociată zodiei cu acelaşi nume, una din cele mai vechi cunoscute până acum, este amplasată în partea sudică a bolţii cereşti, în apropierea centrului Caii Lactee. Scorpius înglobează stelele Antares (sau Alpha Scorpii, cea mai strălucitoare), Shaula, Clusterul Fluturelui (Messier 6), Clusterul Ptolemeu (Messier 7), Laba Pisicii (NGC 6334), Nebuloasa Fluturelui (NGC 6302), Nebuloasa Război şi pace (NGC 6357). Se învecinează cu constelaţiile Ara, Corona Australis, Libra (Balanţă), Lupus, Norma, Ophiuchus şi Sagittarius (Săgetător).

În legendele greceşti, această constelaţie este identificată cu scorpionul care l-a ucis pe vănătorul mitic Orion. Orion corespunde unei constelaţii aflate în partea opusă a cerului, spunându-se că apune ori este pe cale să fugă de Scorpion pe când constelaţia acestuia se iveşte.

Colierul din argint cu cristale cubic zirconia - Constelatia zodiei scorpion - este un cadou potrivit pentru o domnisoara nascuta sub semnul zodiacal al scorpionului.  Acesta prezinta pe fata structura constelatiei, iar pe spate este inscris cu un font elegant numele zodiei, in limba engleza.

Ambalaj: cutie pentru bijuterii si etui LuxuryGifts.

Dimensiune pandantiv: Ø 1.8 cm

Dimensiune lant: 43 cm

Comentariile clientilor

Scrieţi o recenzie

Scrieţi o recenzie

Ce spun clientii despre noi

Recenzii 100% reale