Cutie pentru ceasuri - Friedrich

Un cadou ales pentru persoanele care vor sa isi rasfete ceasurile cu conditii excelente de pastrare. Caseta este realizata din piele ecologica...
+ Vezi toata descrierea
Poti sa te razgandesti 30 zile timp de retur
5 Comentarii

290,00 lei

20085-2

OOPS!
Ne pare rau, produsul nu este momentan in stoc!

Nou

Un cadou ales pentru persoanele care vor sa isi rasfete ceasurile cu conditii excelente de pastrare. Caseta este realizata din piele ecologica neagra si dispune de sase compartimente cu captuseala de velour bleu.

Apropiatii care poarta ceasuri de mana vor fi foarte fericiti atunci cand le veti da ocazia sa-si pastreze ceasurile ordonat. Aveti grija de pasiunile celor dragi, oferindu-le acest cadou minunat!

Dimensiuni: 18 x 17 x 8.5 cm

Comentariile clientilor

review

Foarte reusit pentru cadou

, 20 decembrie 2016

Caseta ceasuri

Sunt Multumit de comanda, acasta a fost ambalata foarte frumos. O recomandare as avea, mi-ati trimis un voucher de discount pe data de 30 care expira a doua zi adica pe 1 Decembrie, mai bine nu l-ati fii transmis si eram mult mai incantat. Pe viitor poate sunteti un pic mai atenti.

, 3 decembrie 2016

Un cadou cu adevarat deosebit

Sunt impresionata de atentia pe care o acordati clientilor si dedicatia cu care va ocupati de onorarea comenzilor. Sper sa ramaneti tot asa! Cadoul in sine...nu am cuvinte! A fost extrem de atent ambalat si pregatit. Va multumesc!

, 6 aprilie 2013

Frumoasa si utila

Un produs ce se ridica la inaltimea asteptarilor.Bun raport calitate-pret.

, 21 decembrie 2012

Caseta pentru 6 ceasuri din piele ecologica neagra

Am primit comanda si sunt foarte multumita de calitatea serviciilor si rapiditatea distributiei.
Produsul se afla in perfecta stare in momentul in care a ajuns la mine in posesie si era conform descrierii gasite pe site-ul LuxuryGifts.ro.
Va multumesc mult de tot pentru promptitudinea de care ati dat dovada, cu siguranta vom mai apela la serviciile dumneavoastra si le vom recomanda si celor care sunt interesati de achizitionarea cadourilor.

, 26 noiembrie 2012

Adauga un comentariu

Scrieţi o recenzie

Cutie pentru ceasuri - Friedrich

Scrieţi o recenzie

Ce spun clientii despre noi

Recenzii 100% reale

Nota pentru Cutie pentru ceasuri - Friedrich: 5 / 5 pe baza a 5 recenzii