Zodiac Constellation - Gemeni - Colier din argint 925% LANIERE Life

Catalogată pentru întâia oară de astronomul grec Ptolemeu, în secolul al II-lea, constealatia Gemenilor se află în partea nordică a bolţii cereşti,...
+ Vezi toata descrierea
Poti sa te razgandesti 30 zile timp de retur

189,00 lei

-24,00 lei

165,00 lei

CPSP130CPSL001

Produsul este in stoc

Stoc Limitat

Livrare gratuita comenzi peste 100 lei, 24h

Nou

Comanda telefonica 0754 589 879

Catalogată pentru întâia oară de astronomul grec Ptolemeu, în secolul al II-lea, constealatia Gemenilor se află în partea nordică a bolţii cereşti, între cea a Racului şi cea a Taurului. Această constelaţie, asociată cu zodia purtând acelaşi nume, îi reprezintă pe gemenii Castor şi Pollux (Polydeceus), cunoscuţi şi ca Discouri în mitologia grecească. 

Cel de-al treilea semn al zodiacului, Gemenii guvernează perioada cuprinsă între 21 mai şi 21 iunie. Această zodie, simbolizată în astrologia egipteană de o pereche de capre şi în cea arabă de o pereche de păuni, este corelată nu numai cu Castor şi Pollux, ci şi cu Romulus şi Remus, cu cei doi Horus, sau cu Apollo şi Heracle (fraţi vitregi şi fii ai lui Zeus).

Colierul din argint cu cristale cubic zirconia - Constelatia zodiei gemeni - este un cadou potrivit pentru o domnisoara nascuta sub semnul zodiacal al gemenilor.  Acesta prezinta pe fata structura constelatiei, iar pe spate este inscris cu un font elegant numele zodiei, in limba engleza.

Ambalaj: cutie pentru bijuterii si etui LuxuryGifts.

Dimensiune pandantiv: Ø 1.8 cm

Dimensiune lant: 43 cm

Comentariile clientilor

Scrieţi o recenzie

Zodiac Constellation - Gemeni - Colier din argint 925% LANIERE Life

Scrieţi o recenzie

Ce spun clientii despre noi

Recenzii 100% reale