Zodiac Constellation - Pesti - Colier din argint 925% LANIERE Life

Încă din Grecia antică, zodiile erau identificate cu un grup de 12 constelaţii ce pot fi zărite pe cer în diferite perioade ale anului. Ele sunt...
+ Vezi toata descrierea
Poti sa te razgandesti 30 zile timp de retur

189,00 lei

-24,00 lei

165,00 lei

CPSP139CPSL001

Produsul este in stoc

Stoc Limitat

Livrare gratuita comenzi peste 100 lei, 24h

Nou

Comanda telefonica 0754 589 879

Încă din Grecia antică, zodiile erau identificate cu un grup de 12 constelaţii ce pot fi zărite pe cer în diferite perioade ale anului. Ele sunt corelate totodată, cu câte unul din cele patru elemente (aer, pământ, foc şi apă) şi, în spatele fiecăreia se ascunde o legendă fascinantă, regăsită pe bolta cerească. 

Constelaţia Peştilor apare sub acest nume mai întâi la babilonieni, care o vedeau asemeni a doi peşti legaţi unul de altul printr-un cordon. ea este corelată de obicei cu mitul roman al lui Venus şi Cupidon, care s-au legat între ei cu o funie (pentru a nu se pierde unul de celălalt în adâncurile întunecate ale apelor Eufratului), s-au aruncat în fluviu şi s-au preschimbat în peşti pentru a-l evita pe monstrul Typhon. Nodul acestei funii este marcat de steaua Alpha Piscium sau Alrescha (în limba arabă, "nod").

Colierul din argint cu cristale cubic zirconia - Constelatia zodiei pesti - este un cadou potrivit pentru o domnisoara nascuta sub semnul zodiacal al pestilor, blanda, sensibila, empatica si romantica. Acesta prezinta pe fata structura constelatiei, iar pe spate este inscris cu un font elegant numele zodiei, in limba engleza.

Ambalaj: cutie pentru bijuterii si etui LuxuryGifts.

Dimensiune pandantiv: Ø 1.8 cm

Dimensiune lant: 43 cm

Comentariile clientilor

Scrieţi o recenzie

Zodiac Constellation - Pesti - Colier din argint 925% LANIERE Life

Scrieţi o recenzie

Ce spun clientii despre noi

Recenzii 100% reale