Zodiac Constellation - Rac - Colier din argint 925% LANIERE Life

Zodia Racului sau a Cancerului, asociată cu constelaţia cu aceleaşi nume, sau cea a Crabului, lui Karkinos, ori Carcinus, îşi are originea în mitul...
+ Vezi toata descrierea
Poti sa te razgandesti 30 zile timp de retur

165,00 lei

CPSP131CPSL001

Produsul este in stoc

Stoc Limitat

Livrare gratuita comenzi peste 100 lei, 24h

Nou

Comanda telefonica 0754 589 879

Zodia Racului sau a Cancerului, asociată cu constelaţia cu aceleaşi nume, sau cea a Crabului, lui Karkinos, ori Carcinus, îşi are originea în mitul celor 12 munci ale lui Hercule/Heracles (reprezentat de constelaţia Hercules).

În acesta legendă, Hera trimite crabul pentru a-l distrage pe Hercule în vreme ce eroul se lupta cu Hidra, o creatură asemănătoare unui şarpe, cu mai multe capete şi cu o respiraţie otrăvitoare, regăsită pe bolta cerească în constelaţia Hydra. Atunci când crabul a încercat să-l omoare, se spune că Hercule l-a aruncat cu o lovitură de o forţă uriaşă înspre ceruri.

Într-o altă versiune a mitului, crabul este zdrobit de erou, iar Hera, o inamică declarată a lui Hercule, îl amplasează în cer onorandu-l astfel pentru eforturile sale. Cu toate astea, ea aşează crabul/racul într-o regiune cerească lipsită de vreo stea strălucitoare întrucât, în ciuda străduinţelor lui, nu reuşise să-şi îndeplinească sarcina încredinţată. Constelaţia Racului, poziţionată în emisfera nordică, nu include nici o stea foarte strălucitoare!

Colierul din argint cu cristale cubic zirconia - Constelatia zodiei rac - este un cadou potrivit pentru o domnisoara nascuta sub semnul zodiacal al racului.  Acesta prezinta pe fata structura constelatiei, iar pe spate este inscris cu un font elegant numele zodiei, in limba engleza.

Ambalaj: cutie pentru bijuterii si etui LuxuryGifts.

Comentariile clientilor

Scrieţi o recenzie

Scrieţi o recenzie

Ce spun clientii despre noi

Recenzii 100% reale