Zodiac Constellation - Rac - Colier din argint 925% LANIERE Life

Zodia Racului sau a Cancerului, asociată cu constelaţia cu aceleaşi nume, sau cea a Crabului, lui Karkinos, ori Carcinus, îşi are originea în mitul...
+ Vezi toata descrierea
Poti sa te razgandesti 30 zile timp de retur

189,00 lei

-24,00 lei

165,00 lei

CPSP131CPSL001

Produsul este in stoc

Stoc Limitat

Livrare gratuita comenzi peste 100 lei, 24h

Nou

Comanda telefonica 0754 589 879

Zodia Racului sau a Cancerului, asociată cu constelaţia cu aceleaşi nume, sau cea a Crabului, lui Karkinos, ori Carcinus, îşi are originea în mitul celor 12 munci ale lui Hercule/Heracles (reprezentat de constelaţia Hercules).

În acesta legendă, Hera trimite crabul pentru a-l distrage pe Hercule în vreme ce eroul se lupta cu Hidra, o creatură asemănătoare unui şarpe, cu mai multe capete şi cu o respiraţie otrăvitoare, regăsită pe bolta cerească în constelaţia Hydra. Atunci când crabul a încercat să-l omoare, se spune că Hercule l-a aruncat cu o lovitură de o forţă uriaşă înspre ceruri.

Într-o altă versiune a mitului, crabul este zdrobit de erou, iar Hera, o inamică declarată a lui Hercule, îl amplasează în cer onorandu-l astfel pentru eforturile sale. Cu toate astea, ea aşează crabul/racul într-o regiune cerească lipsită de vreo stea strălucitoare întrucât, în ciuda străduinţelor lui, nu reuşise să-şi îndeplinească sarcina încredinţată. Constelaţia Racului, poziţionată în emisfera nordică, nu include nici o stea foarte strălucitoare!

Colierul din argint cu cristale cubic zirconia - Constelatia zodiei rac - este un cadou potrivit pentru o domnisoara nascuta sub semnul zodiacal al racului.  Acesta prezinta pe fata structura constelatiei, iar pe spate este inscris cu un font elegant numele zodiei, in limba engleza.

Ambalaj: cutie pentru bijuterii si etui LuxuryGifts.

Dimensiune pandantiv: Ø 1.8 cm

Dimensiune lant: 43 cm

Comentariile clientilor

Scrieţi o recenzie

Scrieţi o recenzie

Ce spun clientii despre noi

Recenzii 100% reale