Zodiac Constellation - Balanta - Colier din argint 925% LANIERE Life

Zodia Balanţei este reprezentată pe bolta cerească de constelaţia cu acelaşi nume sau Libra, o grupare stelară văzută drept balanţa purtată de...
+ Vezi toata descrierea
Poti sa te razgandesti 30 zile timp de retur

189,00 lei

-24,00 lei

165,00 lei

CPSP134CPSL001

Produsul este in stoc

Stoc Limitat

Livrare gratuita comenzi peste 100 lei, 24h

Nou

Comanda telefonica 0754 589 879

Zodia Balanţei este reprezentată pe bolta cerească de constelaţia cu acelaşi nume sau Libra, o grupare stelară văzută drept balanţa purtată de zeiţa justiţiei/dreptăţii Dike (ori Astraea)regăsită în constelaţia Fecioarei (Virgo) din vecinătatea sa. Alte constelaţii vecine sunt Centaurus, Hydra, Lupus, Ophichus, Serpens Caput.

Cele mai strălucitoare stele ale Balanţei formează un patrulater. Stelele Alpha şi Beta Librae marchează tijă balanţei lui Dyke, iar Gamma Librae şi Sigma Librae reprezintă talerele acesteia. Această constelaţie găzduieşte şi HD 140283 sau Methuselah, cunoscută în prezent ca cea mai veche stea din univers.

Colierul din argint cu cristale cubic zirconia - Constelatia zodiei balanta - este un cadou potrivit pentru o domnisoara nascuta sub semnul zodiacal al balantei.  Acesta prezinta pe fata structura constelatiei, iar pe spate este inscris cu un font elegant numele zodiei, in limba engleza.

Ambalaj: cutie pentru bijuterii si etui LuxuryGifts.

Dimensiune pandantiv: Ø 1.8 cm

Dimensiune lant: 43 cm

Comentariile clientilor

Scrieţi o recenzie

Scrieţi o recenzie

Ce spun clientii despre noi

Recenzii 100% reale