Crucifix metalic pe foita de argint

Crucifixul este realizat din foita de argint 925 si reprezinta un obiect valoros atat material cat si spiritual. Cuvantul provine din limba latina...
+ Vezi toata descrierea
Poti sa te razgandesti 30 zile timp de retur
3 Comentarii

57,00 lei

C75CM

Produsul este in stoc

Stoc Limitat

Livrare gratuita comenzi peste 100 lei, 24h

Nou

Comanda telefonica 0754 589 879

Crucifixul este realizat din foita de argint 925 si reprezinta un obiect valoros atat material cat si spiritual. Cuvantul provine din limba latina (cruci fixus) si inseamna "om rastignit pe cruce". Este un simbol major al crestinismului de pretutindeni. Crucifixul este prelucrat prin intermediul celor mai moderne tehnici pentru a se atinge un inalt standard al calitatii. Produsul este insotit de un snur de piele si prezinta numeroase intrebuintari. Poate fi purtat ca pandantiv sau poate fi agatat in alte locatii precum in masina sau pe perete.

Dimensiuni: 7.5 x 4 cm

Comentariile clientilor

Buna ziua

Crucifix metalic pe foita de argint, potrivit profesorului de religie . Practic si "un cadou de suflet" , asa cum s-a exprimat profesorul.

, 17 iulie 2013

cruciulita

frumoasa si calitate ok

, 19 aprilie 2013

Crucifix metalic pe foita de argint

Am achizitionat acest mic cadou dorind sa-l ofer unei persoane speciale din viata mea. Am fost putin sceptica la inceput de calitatea produsului , dar cand am primit comanda am fost placut surprinsa de modul perfect in care era realizata acesta cruce.Comanda a fost livrata intr-un timp foarte scurt si personalul care se ocupa de verificarea comenzilor este de nota 10.
Apreciez ca sunteti o firma foarte atenta la detalii, BRAVOOO!!!

, 13 aprilie 2013

Adauga un comentariu

Scrieţi o recenzie

Scrieţi o recenzie

Ce spun clientii despre noi

Recenzii 100% reale

Nota pentru Crucifix metalic pe foita de argint: 5 / 5 pe baza a 3 recenzii