Colier din Argint - Gold plated - Mandala - Laniere Symbols

Colier din argint - Gold plated - Mandala este un puternic simbol al energiei pozitive. Fiecare detaliu al acestui colier este conceput pentru a te...
+ Vezi toata descrierea
Poti sa te razgandesti 30 zile timp de retur

205,00 lei

CPSLC025GOLD

Produsul este in stoc

Stoc Limitat

Livrare gratuita comenzi peste 100 lei, 24h

Nou

Comanda telefonica 0754 589 879

Colier din argint - Gold plated - Mandala este un puternic simbol al energiei pozitive. Fiecare detaliu al acestui colier este conceput pentru a te transporta într-o călătorie interioară a echilibrului și armoniei. Mandala este o expresie artistică a simbolurilor spirituale, cu rădăcini în tradițiile budiste și hinduse si reprezintă universul, echilibrul și perfecțiunea. Designul său elaborat și simetric te va captiva și te va inspira să explorezi tainele interioare.

Fabricat cu grijă din materiale de înaltă calitate, acest colier este un simbol al rafinamentului și eleganței. Fiecare detaliu al acestei bijuterii este finisat cu atenție pentru a asigura o purtare confortabilă și durabilă.

Indiferent dacă îl porți pentru a adăuga un plus de stil ținutelor tale de zi cu zi sau pentru a aduce o notă de spiritualitate în momentele de meditație și reflexie, colierul Mandala va deveni cu siguranță o piesă de nelipsit din colecția ta de bijuterii.

De asemenea, reprezinta un cadou perfect cu ocazia 1-8 Martie.

Colectia Laniere Symbols

Comentariile clientilor

Scrieţi o recenzie

Scrieţi o recenzie

Ce spun clientii despre noi

Recenzii 100% reale