"Absolventa" - Bufnita argintata

Bufnita realizata din metal comun argintat, fiind astfel protejat impotriva oxidarii si isi va pastra stralucirea in timp. In mitologia greaca,...
+ Vezi toata descrierea
Poti sa te razgandesti 30 zile timp de retur
3 Comentarii

315,00 lei

A10510

OOPS!
Ne pare rau, produsul nu este momentan in stoc!

Nou

Bufnita realizata din metal comun argintat, fiind astfel protejat impotriva oxidarii si isi va pastra stralucirea in timp. In mitologia greaca, bufnita este simbolul Atenei, zeita intelepciunii. Bufnita este deasemeni un simbol Feng Shui. Din acest motiv, poate fi un cadou foarte inspirat pentru pasionatii de Feng Shui, dar si pentru un manager important, avocat, judecator sau pentru colectionari. Simbol Feng Shui: Este folosita in planul invataturii si pentru a dezvolta capacitatile in planul carierei. Maestrii Feng Shui spun despre bufnita ca are darul de a crea o energie a averii, atragand dupa sine un sentiment de siguranta si confort interior. In concluzie bufnita este un deosebit simbol al bogatiei. Se amplaseaza in sectorul carierei sau cel al copiilor. Dimensiuni: 8 x 6 cm

Comentariile clientilor

Foarte simpatica

Expresiva, plina de intelepciune si cu un aer usor ratacit este un cadou potrivit pentru absolvire si nu numai.
Seriozitate si promptitudine la inregistarea si livrarea comenzii.

, 30 aprilie 2015

Va multumesc

Am aflat de magazinul dvs virtual in mod cu totul si cu totul intimplator.
Am avut sansa de a vedea in original, indiferite muzee, multe din tablourile a caror reproducere o comercializati.
Produsele dvs mi-au bucurat sufletul.
Bijuteriile care includ simboluri ( cum ar fi bufnita) sau cele care pot transmite un mesaj sint deasemenea foarte pretioase, nefiind neaparat obiecte de ceea ce de obicei se numeste "lux"; cred ca oferta dvs este accesibila si din pct de vedere financiar si in opinia mea e un aspect important deasemenea .
Remarc oferta celor % lei; apreciez. Va rog sa o utilizati cum considerati de cuviinta pentru o persoana din apropierea dvs; eu voi continua sa command oricum; Din pacate in provincie, unde locuiesc, oferta pentru asemenea obiecte , este extreme de redusa.
Va doresc mult success ! Numai bine!

, 29 octombrie 2014

Superb

Un cadou de care fiica mea - absolventa cls a8a - a fost super incintata.O amintire pentru toata viata! De calitate si de mare efect! Multumim mult!

, 3 iunie 2014

Adauga un comentariu

Scrieţi o recenzie

Scrieţi o recenzie

Ce spun clientii despre noi

Recenzii 100% reale

Nota pentru "Absolventa" - Bufnita argintata: 5 / 5 pe baza a 3 recenzii