Spada Masona Grado Maestro

De-a lungul istoriei, sabia masona a fost simbolul dreptatii, adevarului, egalitatii si fermitatii, instrument nelipsit la fiecare ceremonie. Este...
+ Vezi toata descrierea
Poti sa te razgandesti 30 zile timp de retur

2 815,00 lei

GM775

Livrare gratuita comenzi peste 100 lei, 24h

Nou

Comanda telefonica 0754 589 879

De-a lungul istoriei, sabia masona a fost simbolul dreptatii, adevarului, egalitatii si fermitatii, instrument nelipsit la fiecare ceremonie. Este considerata unul din cele mai importante simboluri  ale masoneriei si este folosita pentru a semnifica puterea si autoritatea.

O institutie filantropica, menita sa realizeze intelegerea adevarulu, studiul eticii si practicarea solidaritatii, ce lucreaza pentru imbunatatirea materiala si morala a umanitatii. 

Pornind de la traditia constructorilor care se intoarce la zidarii si  arhitectii medievali, masoneria urmareste autoconstructia personala a individului.

Aceasta sabie masonica contine multe dintre simbolurile folosite in mestesug, precum busola si echerul, ciocanul si plumbul, Cartea Sacra.

SC LUXURY CONCEPTS SRL nu incurajeaza sub nici o forma lupta cu sabiile oferite clientilor sai. Produsul are rol strict decorativ. Spada desi are muchii, nu este ascutita. Ea nu poate si nu trebuie folosita in lupte, intreceri sau alt gen de confruntare, si nu trebuie lasata la indemana copiilor.

Dimensiuni: Lungime Sabie: 116 cm, latime: 24 cm, greutate: 2.6 kg.

Comentariile clientilor

Scrieţi o recenzie

Spada Masona Grado Maestro

Scrieţi o recenzie

Ce spun clientii despre noi

Recenzii 100% reale