Ioan Gura de Aur-"Cuvintele sunt cararile faptelor"

Figurina bufnita, decorata cu cristale Swarovski aqua cu reflexii ce insoteste un citat al lui Ioan Gura de Aur: "Cuvintele sunt cararile...
+ Vezi toata descrierea
Poti sa te razgandesti 30 zile timp de retur
1 Comentarii

119,00 lei

U0088-128-CABB

OOPS!
Ne pare rau, produsul nu este momentan in stoc!

Nou

Figurina bufnita, decorata cu cristale Swarovski aqua cu reflexii ce insoteste un citat al lui Ioan Gura de Aur: "Cuvintele sunt cararile faptelor".In mitologia greaca, bufnita este simbolul Atenei, zeita intelepciunii. Bufnita este deasemeni un simbol Feng Shui. Din acest motiv, poate fi un cadou foarte inspirat pentru pasionatii de feng Shui, dar si pentru un manager important, avocat, judecator sau pentru colectionari. Simbol Feng Shui: Este folosita in planul invataturii si pentru a dezvolta capacitaile in planul carierei. Maestrii Feng Shui spun despre bufnita ca are darul de a crea o energie a averii, atragand dupa sine un sentiment de siguranta si confort interior. In concluzie bufnita este un deosebit simbol al bogatiei. Se amplaseaza in sectorul carierei sau cel al copiilor. Este foarte dificil sa gasesti un obiect de decor de o asemenea profunzime! In colectia "Citate motivationale" vei gasi multe modele deosebite precum acesta, adevarate bijuterii ce accesorizeaza locuinta dumneavoastra. Produsul este insotit de un certificat de autenticitate a cristalelor.

Dimensiuni: 7.5 x 8 cm

CRYSTOCRAFT - Figurine cu Cristale Swarovski

Comentariile clientilor

Minunata!

Figurina este absolut superba! Totul mi-a depasit asteptarile! De la comunicarea cu doamna care s-a ocupat de comanda si timpul de livrare pana la calitatea figurinei totul a fost la superlativ!

, 26 iunie 2019

Adauga un comentariu

Scrieţi o recenzie

Scrieţi o recenzie

Ce spun clientii despre noi

Recenzii 100% reale

Nota pentru Ioan Gura de Aur-"Cuvintele sunt cararile faptelor": 5 / 5 pe baza a 1 recenzii