Doua Lebede cu Swarovski

Lebede placate cu aur 24K si decorate cu cristale STRASS Swarovski™. Modelul face parte din colectia "Bible Story" ce contine versete celebre din...
+ Vezi toata descrierea
Poti sa te razgandesti 30 zile timp de retur
10 Comentarii

139,00 lei

U0074-129-G02

Produsul este in stoc

Stoc Limitat

Livrare gratuita in 24h

Nou

Comanda telefonica 0754 589 879

Lebede placate cu aur 24K si decorate cu cristale STRASS Swarovski™. Modelul face parte din colectia "Bible Story" ce contine versete celebre din Biblie. Verset: "..sa va iubiti unul pe altul. (Ioan 15: 12-21)" Simbol Feng Shui: Lebada, este un simbol al dragostei. Doua lebede fata in fata simbolizeaza casnicie, armonie in cuplu. Dimensiuni: 10 x 5.6 cm CRYSTOCRAFT - Figurine cu Cristale Swarovski™

Buna ziua

Buna ziua! Este a doua oara cand am comandat de pe acest site si am numai cuvinte de lauda, la superlativ! Promptitudine, amabilitate si profesionalism din partea personalului care preia comanda. In ceea ce privesc cele doua lebadute, care sunt superbe, sunt un cadou potrivit pentru persoanele care apreciaza lucrurile delicate si pline de insemnatate. Ps. Va multumesc mult si pentru ambalajul deosebit de frumos, cu tematica si care a incantat-o maxim pe prietena mea!

, 14 iunie 2017

Dragute

Sunt potrivite pentru a fi dăruite cadou unei persoane dragi.

, 19 februarie 2017

superb

Un cadou foarte elegant, lebedele sunt extraordinar de frumoase, mesajul foarte sugestiv

, 23 ianuarie 2015

Felicitari

Sunt foarte multumit. Recomand. Calitate, ambalat cu mare grija. Totul la superlativ.

, 22 noiembrie 2014

Multumesc

Este un cadou pe care l-am oferit cu inima deschisa. Este foarte inspirat, foarte fin, cu o lucratura foarte fina, ambalat cu foarte multa grija. In mod sigur, de fiecare data cand voi avea de facut cadouri, prima data voi veni aici. Ma inclin cu respect!

, 2 septembrie 2014

Delicate si frumos realizate

Aceste lebede au fost date unui cuplu care a avut ca simbol si decoruri la masa festiva -lebedele- si i-am impresionat cu adevarat, au fost emotionati! Au regretat insa ca nu au stiut si de existenta marturiilor lebede care sunt prezente in acest site si va asigur de faptul ca nu fac parte din echipa care promoveaza acest site. Despre livrare pot spune ca a existat promptitudine !

, 2014-08-12

sugestiv

un obiect foarte frumos cu un mesaj emotional

, 20 martie 2014

Un cadou aniversar foarte frumos

Suave, atent lucrate. Multumesc pentru celeritate

, 13 decembrie 2013

Senzational

Foarte bine lucrate, foarte fine, un cadou extraordinar! Pretul prea mic pentru calitate si expresivitate! Impachetarea cadourilor este un plus pentru nota generala, care era oricum maxima! Felicitari! 100% seriozitate si promptitudine!

, 14 septembrie 2013

imi plac

sunt scumpe dar foarte frumoase

, 30 iulie 2013

Adauga un comentariu

Scrieţi o recenzie

Scrieţi o recenzie

Ce spun clientii despre noi

Recenzii 100% reale

Nota pentru Doua Lebede cu Swarovski: 5 / 5 pe baza a 10 recenzii