Katana - Sabia Samurailor - Sabie de Toledo

Samuraii urmau un cod etic strict, numit codul Bushido. Onoarea si loialitatea fata de conducator erau cele mai inalte valori ale unui Samurai....
+ Vezi toata descrierea
Poti sa te razgandesti 30 zile timp de retur

1 649,00 lei

421

Produsul este in stoc

Stoc Limitat

Livrare gratuita comenzi peste 100 lei, 24h

Nou

Comanda telefonica 0754 589 879

Samuraii urmau un cod etic strict, numit codul Bushido. Onoarea si loialitatea fata de conducator erau cele mai inalte valori ale unui Samurai. Trebuia sa arate credinta totala imparatului lor chiar daca asta presupunea sa-si sacrifice propria viata.. In egala masura, urmau cateva reguli numite "Caile sabiei spirituale". Datorita faptului ca samuraiul considera sabia Katana ca fiind sufletul sau, daca un altul atingea fie si din greseala sabia, urma inevitabil un duel. Daca cel ce facea greseala nu apartinea nobilimii, era ucis pe data de catre proprietarul sabiei. MARTO este liderul mondial in fabricarea spadelor decorative. Toledo este faimos in toate lumea pentru spadele produse din acest otel special, al carui secret numai maestrii locali il poseda inca. De-a lungul secolelor XV-XVII atat productia de spade cat si faima orasului au atins un maxim datorita calitatii produselor si maiestriei deosebite a armurierilor locali , grupati intr-o ghilda menita sa apere secretul fabricatiei. Ei reuseau , fara instrumente speciale sa aprecieze corect temperatura la care metalul trebuia prelucrat si calit in apa faimosului rau Tagus.

Produsul are rol strict decorativ. Spada, desi are muchii, nu este ascutita. Ea nu poate si nu trebuie folosita in lupte, intreceri sau alt gen de confruntare si nu trebuie lasata la indemana copiilor.

SC LUXURY CONCEPTS SRL nu incurajeaza sub nici o forma lupta cu sabiile oferite clientilor sai.

Dimensiuni: L=118 cm

Comentariile clientilor

Scrieţi o recenzie

Katana - Sabia Samurailor - Sabie de Toledo

Scrieţi o recenzie

Ce spun clientii despre noi

Recenzii 100% reale