Esarfa din matase naturala LANIERE - Luxury Spring

Drumul mătăsii, de la frunza de dud la egantele esarfe LANIERE Originara din China, renumita de mii de ani pentru calitatea sa, mătasea de dud...
+ Vezi toata descrierea
Poti sa te razgandesti 30 zile timp de retur

290,00 lei

SILK90_08

Produsul este in stoc

Stoc Limitat

Livrare gratuita comenzi peste 100 lei, 24h

Nou

Comanda telefonica 0754 589 879

Drumul mătăsii, de la frunza de dud la egantele esarfe LANIERE

Originara din China, renumita de mii de ani pentru calitatea sa, mătasea de dud provine din arborele Morus Alba. Renumit pentru senzația untoasa și fina, acest material este folosit în întreaga lume pentru articole de îmbrăcăminte de cea mai înaltă calitate.

Mătasea de dud este, de asemenea, cunoscută pentru moliciunea sa unică – firul său de mătase este neted, puternic și uniform colorat, ceea ce o face o alegere de top pentru cei care caută o experiență de vis fiind și una dintre cele mai căutate textile din lume.

Originară din China cu peste 5.000 de ani în urmă, „sericultura” este procesul străvechi de transformare a mătăsii în textilul minunat pe care îl cunoaștem și îl iubim cu toții.

Mătasea de dud este făcută din coconul moliei Bombyx mori. Înainte de metamorfoză, omida se hrănește exclusiv cu frunza albă de dud - acesta este unul dintre motivele pentru care această mătase este cunoscută pentru calitatea sa inegalabilă.

Țesătura de mătase este facuta din fibrele lungi, rezistente, de un alb imaculat, colectate din coconul moliei. Aceste fire individuale sunt apoi țesute împreună pentru a crea mătasea luxoasa.

Deci, de ce este atât de scump?
Mai netedă și mai puternică decât orice altă mătase din lume, mătasea de dud este renumită pentru durabilitatea, calitatea și finetea sa deosebita, situându-ne în topul celor mai scumpe matasuri.

Denumit uneori „Regele mătăsii”, există o mulțime de motive pentru care mătasea de dud se distinge fata de restul mătăsurilor obișnuite.

Uniformitate – Din moment ce moliile Bombyx mori se hrănesc doar cu frunze albe de dud, firele produse sunt mai lungi și mai rafinate pe când o matase obișnuita este făcută din fibre mai scurte care pot crea anomalii în material.
Culoare – Mătasea de dud este întotdeauna alb pur, fără excepții, ceea ce permite crearea unor textile de un alb imaculat și de asemene permite realizarea unor nuanțe perfecte ale imprimeurilor.
Textura - Alte tipuri de mătase tind să fie mai aspre la atingere, în timp ce mătasea de dud este moale ca untul.
Preț - Datorită statutului său premium, mătasea de dud tinde să fie mai scumpă decât restul mătăsurilor.
Miros – O caracteristică uimitoare care diferențiază mătasea de dud de celelalte matasuri este faptul că nu are miros.
Hipoalergenică și antibacteriană, mătasea de dud este o țesătura ideală pentru persoanele cu alergii, fiind o alegere fantastică pentru cei cu piele sau nas sensibil. Această mătase conține de fapt proteina naturală sericină, care reduce riscul unei reacții alergice.
În zilele noaste, calitatea și amprenta de mediu a achizițiilor noastre au devenit mai importante ca niciodată. Oamenii nu numai că vor să se simtă ca au ales un produs de calitate, dar vor să știe de unde provin.
Mătasea de dud este un exemplu în acest sens, devenind din ce în ce mai căutată datorită metodei de producție complet naturala, neschimbata de mii de ani, precum și beneficiilor sale pentru sănătate și mediu.

 Dimensiuni: 90 x 90 cm

Material: Matase

Ambalaj: Cutie de cadou Laniere Life

Comentariile clientilor

Scrieţi o recenzie

Scrieţi o recenzie

Ce spun clientii despre noi

Recenzii 100% reale