CMC Mercedes-Benz Renntransporter 1955 - Macheta 1:18 Die Cast

De ani de zile, "Blue Wonder" a fost unul dintre cei mai buni vânzători. Nu a fost o surpriză dacă luați în considerare configurația sa estetică...
+ Vezi toata descrierea
Poti sa te razgandesti 30 zile timp de retur

2 499,00 lei

-486,00 lei

2 013,00 lei

CMC-M143

OOPS!
Ne pare rau, produsul nu este momentan in stoc!

Alerta stocAnunta-ma cand revine

Nou

De ani de zile, "Blue Wonder" a fost unul dintre cei mai buni vânzători. Nu a fost o surpriză dacă luați în considerare configurația sa estetică și mai multe părți funcționale. Materialele de alegere și manopera perfectă, împreună cu un finisaj albastru profund, au făcut ca această replică să fie un element colector care aparținea unei clase speciale. Anii au trecut de când acest model a fost vândut, și este timpul să punem capăt acestei deznădejde. Dar, în loc să producem un remake al vechiului M-036, introducem o nouă versiune care încorporează detaliile exterioare și accesoriile nou descoperite din arhive. De exemplu, învelitoarea cromată a roții, o înfrumusețare a starului Mercedes încrustat în față și lămpile auxiliare cu lentile cu portocaliu. În plus, pe ansamblurile din spate există dispozitive suplimentare de protecție împotriva ruperii de piatră, un sistem de iluminare a plăcilor din spate cu două reflectoare și un simbol național oval "D" pe bara spate.

Această nouă ediție va fi pregătită pentru livrare în 2016. La urma urmei, dvs. W196 Monoposto, 300 SLR Mille Miglia și Uhlenhaut Coupé trebuie să aibă transportatorul lor înapoi!

În 1954, Mercedes-Benz a creat în departamentul său experimental un model manual, unicat - transportatorul de mașini de curse Mercedes-Benz. Cu un finisaj albastru profund, curbe moi ale corpului și o viteză maximă de 170 km / h, "Blue Wonder" a provocat o atenție atât de mare ca și mașinile de curse pe care le-a transportat. După ce Mercedes-Benz sa retras din curse profesionale la 1955, transportatorul a dispărut din ochii publicului și, din păcate, a fost scos din uz în 1967. La începutul anilor '90, Daimler-Benz și-a amintit importanța acestui vehicul pentru patrimoniul său de curse.

Date tehnice ale modelului original:

6-Zylinder-Reihenmotor (300 SL), injecție directă de combustibil.
Puterea maximă: 192 CP la 5.500 rpm
Deplasare: 2.996 ccm
Viteză maximă: aprox. 170 km / h
Roată: 3,050 mm
Lungimea totală: 6.750 mm
Lățimea totală: 2000 mm
Greutate totală: 2.100 kg

Comentariile clientilor

Scrieţi o recenzie

CMC Mercedes-Benz Renntransporter 1955  - Macheta 1:18 Die Cast

Scrieţi o recenzie

Ce spun clientii despre noi

Recenzii 100% reale