CMC Bugatti T35 Nation Color Project - Italy, 1924

În 1906, Franța, pasionată de motorsport, a găzduit primul concurs „Grand Prix”. După sfârșitul Primului Război Mondial, alte țări au gazduit...
+ Vezi toata descrierea
Poti sa te razgandesti 30 zile timp de retur

2 475,00 lei

CMC-M100B001

OOPS!
Ne pare rau, produsul nu este momentan in stoc!

Alerta stocAnunta-ma cand revine

Nou

În 1906, Franța, pasionată de motorsport, a găzduit primul concurs „Grand Prix”. După sfârșitul Primului Război Mondial, alte țări au gazduit cocursul „Grand Prix”, astfel, termenul „Grand Prix”, inventat de Franța, a devenit din ce în ce mai popular și a fost acceptat rapid în întreaga lume ca un sinonim atrăgător pentru sportul de curse internațional emergent . Vechiul alb și negru contemporan Din păcate, fotografiile nu exprimă cât de colorate arătau odinioară mașinile de curse din anii douăzeci și treizeci. Culorile naționale erau acum prescrise pentru fiecare țară. În acest fel, mașinile de curse vopsite în culori vii s-au întâlnit la fiecare Grand Prix.

Fotografiile vechi alb-negru contemporane nu exprimă cât de colorate arătau odinioară mașinile de curse din anii douăzeci și treizeci. Culorile naționale erau acum prescrise pentru fiecare țară. În acest fel, mașinile de curse vopsite în culori vii s-au întâlnit la fiecare Grand Prix.

Prin urmare, CMC a dorit să folosească exemplul unui model de bază al Grand Prix-ului Bugatti T35, care a dominat scena cursei din acea vreme, pentru a vă arăta varietatea culorilor de curse specifice țării care ar putea fi găsite pe pista de curse. 

Comentariile clientilor

Scrieţi o recenzie

CMC Bugatti T35 Nation Color Project - Italy, 1924

Scrieţi o recenzie

Ce spun clientii despre noi

Recenzii 100% reale