Casetuta din alabastru cu margarete

Orice femeie se va bucura sa primeasca o caseta de bijuterii din alabastru, un material deosebit, atat de asemanator marmurei! Este realizata cu...
+ Vezi toata descrierea
Poti sa te razgandesti 30 zile timp de retur
2 Comentarii

64,00 lei

SR8-55

OOPS!
Ne pare rau, produsul nu este momentan in stoc!

Nou

Orice femeie se va bucura sa primeasca o caseta de bijuterii din alabastru, un material deosebit, atat de asemanator marmurei! Este realizata cu capac detasabil si poate decora foarte placut spatiul personal. Culorile sunt vii, completate de floarea de pe capac. Poate fi un cadou vesel, oferita impreuna cu bomboane sau adapostind o bijuterie deosebita. Colectia Alabastru cuprinde obiecte util-decorative realizate in totalitate manual din alabastru, in diferite combinatii de culori: casete pentru bijuterii, flacoane de parfum stil retro, clepsidre si balante.

Comentariile clientilor

Va multumesc

Am aflat de magazinul dvs virtual in mod cu totul si cu totul intimplator.
Am avut sansa de a vedea in original, indiferite muzee, multe din tablourile a caror reproducere o comercializati.
Produsele dvs mi-au bucurat sufletul.
Bijuteriile care includ simboluri ( cum ar fi bufnita) sau cele care pot transmite un mesaj sint deasemenea foarte pretioase, nefiind neaparat obiecte de ceea ce de obicei se numeste "lux"; cred ca oferta dvs este accesibila si din pct de vedere financiar si in opinia mea e un aspect important deasemenea .
Remarc oferta celor % lei; apreciez. Va rog sa o utilizati cum considerati de cuviinta pentru o persoana din apropierea dvs; eu voi continua sa command oricum; Din pacate in provincie, unde locuiesc, oferta pentru asemenea obiecte , este extreme de redusa.
Va doresc mult success ! Numai bine!

, 29 octombrie 2014

Caseta

este un cadou foarte dragut, culoarea e superba si desenul delicat. eu am oferit-o cu bomboane inauntru a fost o surpriza draguta pentru o prietena.

, 12 mai 2014

Adauga un comentariu

Scrieţi o recenzie

Casetuta din alabastru cu margarete

Scrieţi o recenzie

Ce spun clientii despre noi

Recenzii 100% reale

Nota pentru Casetuta din alabastru cu margarete: 5 / 5 pe baza a 2 recenzii