Caseta de bijuterii din alabastru - Guardian Angel

Imaginea casetei de bijuterii este splendida, cu un aspect rafinat, complet prin forma si culoare. Este confectionata manual, lucru ce dovedeste...
+ Vezi toata descrierea
Poti sa te razgandesti 30 zile timp de retur
1 Comentarii

64,00 lei

SOF6X6-81

OOPS!
Ne pare rau, produsul nu este momentan in stoc!

Nou

Imaginea casetei de bijuterii este splendida, cu un aspect rafinat, complet prin forma si culoare. Este confectionata manual, lucru ce dovedeste migala si pasiunea in realizarea ei. Pe capac se afla o secventa din tabloul "Ingerii" - Raffaello. Este realizata din alabastru si are un aspect de marmura fina. Poate fi un cadou potrivit cu ocazia sarbatorilor de iarna, oferita alaturi de o bijuterie. Mai poate fi cadou si pentru o tanara mamica, pentru botez sau pentru prima aniversare. Va avea utilitate in pastrarea primei bucle a copilului sau a altor amintiri. Colectia Alabastru cuprinde obiecte util-decorative realizate in totalitate manual din alabastru, in diferite combinatii de culori: casete pentru bijuterii, flacoane de parfum stil retro, clepsidre si balante.

Comentariile clientilor

extraordinara

caseta de bijuterii are o calitate exceptionala, foarte promti la livrare. ***** Am ramas surprinsa de dimensiunea casetutei, ma asteptam sa fie putin,putin mai mare, dar este perfecta si asa.

, 30 iulie 2013

Adauga un comentariu

Scrieţi o recenzie

Scrieţi o recenzie

Ce spun clientii despre noi

Recenzii 100% reale

Nota pentru Caseta de bijuterii din alabastru - Guardian Angel: 5 / 5 pe baza a 1 recenzii