Butoni bufnita cu onix si cristale

Un cadou potrivit atat pentru barbatul clasic cat si pentru cel modern il constituie aceasta pereche de butoni bufnita, placati cu platina si...
+ Vezi toata descrierea
Poti sa te razgandesti 30 zile timp de retur
2 Comentarii

149,00 lei

CUF049

Produsul este in stoc

Stoc Limitat

Livrare gratuita comenzi peste 100 lei, 24h

Nou

Comanda telefonica 0754 589 879

Un cadou potrivit atat pentru barbatul clasic cat si pentru cel modern il constituie aceasta pereche de butoni bufnita, placati cu platina si decorati cu cristale albe. Stralucirea discreta a cristalelor combinata cu negrul intens confera eleganta oricarei tinute, indiferent de culoarea adoptata.

Simbol al inteligentei si intelepciunii, bufnita este o declaratie de respect si admiratie pentru persoana ce va primi in dar acesti butoni! In mitologia greaca, bufnita este simbolul Atenei, zeita intelepciunii. Bufnita este deasemeni un simbol Feng Shui. Din acest motiv, poate fi un cadou foarte inspirat pentru pasionatii de feng Shui, dar si pentru un manager important, avocat, judecator sau pentru colectionari.

Simbol Feng Shui: Este folosita in planul invataturii si pentru a dezvolta capacitaile in planul carierei. Maestrii Feng Shui spun despre bufnita ca are darul de a crea o energie a averii, atragand dupa sine un sentiment de siguranta si confort interior.

In concluzie bufnita este un deosebit simbol al bogatiei. Se amplaseaza in sectorul carierei sau cel al copiilor. Butoni din aliaj non-alergic rodiat, decorati cu cristale.

Dimensiuni: 1.9 x 1.5 cm

Ambalaj: cutie de lux pentru butoni

Comentariile clientilor

Butoni bufnita

Butonii sunt un accesoriu potrivit in orice ocazie pentru un barbat modern. Butonii bufnita intrunesc toate conditiile.

, 12 martie 2016

Va multumesc

Am aflat de magazinul dvs virtual in mod cu totul si cu totul intimplator.
Am avut sansa de a vedea in original, indiferite muzee, multe din tablourile a caror reproducere o comercializati.
Produsele dvs mi-au bucurat sufletul.
Bijuteriile care includ simboluri ( cum ar fi bufnita) sau cele care pot transmite un mesaj sint deasemenea foarte pretioase, nefiind neaparat obiecte de ceea ce de obicei se numeste "lux"; cred ca oferta dvs este accesibila si din pct de vedere financiar si in opinia mea e un aspect important deasemenea .
Remarc oferta celor % lei; apreciez. Va rog sa o utilizati cum considerati de cuviinta pentru o persoana din apropierea dvs; eu voi continua sa command oricum; Din pacate in provincie, unde locuiesc, oferta pentru asemenea obiecte , este extreme de redusa.
Va doresc mult success ! Numai bine!

, 29 octombrie 2014

Adauga un comentariu

Scrieţi o recenzie

Scrieţi o recenzie

Ce spun clientii despre noi

Recenzii 100% reale

Nota pentru Butoni bufnita cu onix si cristale: 5 / 5 pe baza a 2 recenzii