"Terasa Cafenelei Noaptea" - Vincent Van Gogh - Litografie pe foita de aur

Terasa Cafenelei Noaptea este o pictura in ulei pe panza (80,7 cm x 65,3 cm) realizata de pictorul olandez Vincent Van Gogh la Arles, in perioada...
+ Vezi toata descrierea
Poti sa te razgandesti 30 zile timp de retur
1 Comentarii

95,00 lei

G7SVANGOGHCAFENEAUA

OOPS!
Ne pare rau, produsul nu este momentan in stoc!

Alerta stocAnunta-ma cand revine

Nou

Terasa Cafenelei Noaptea este o pictura in ulei pe panza (80,7 cm x 65,3 cm) realizata de pictorul olandez Vincent Van Gogh la Arles, in perioada 9-16 septembrie 1888.

Vincent van Gogh s-a nascut la 30 martie 1853, in Groot Zundert, Tarile de Jos si este unul dintre cei mai apreciati pictori din toate timpurile. Cunoscut pentru frumoasele sale tablouri cu floarea-soarelui, dar si pentru personalitatea sa flamboaianta, Vincent apus in fiecare lucrare a sa un strop de iubire. De altfel, obisnuia sa spuna tot ce este facut din iubire este facut bine. Printre cele mai populare picturi ale sale se numara si Noapte Instelata, Dormitorul din Arles, precum si numeroasele sale autoportrete. Datorita celebritatii pe care i-a dat-o aceasta pictura, cafeneaua, care se numea la vremea aceea "Terrasse", a fost rebotezata "Cafe van Gogh". Dupa 1990, cand cafeneaua a fost restaurata, a fost zugravita in galben, spre a accentua asemanarea cu tabloul lui Van Gogh, desi in 1888 ea nu era galben, aparand astfel numai noaptea, datorita modului cum era iluminata.

Litografie pe foita de aur de 23K. Pictura este asezata pe un sevalet ce imita lemnul, alcatuind un cadou superb pentru orice ocazie!

Dimensiuni foita: 9 x 7 cm

Dimensiuni sevalet: H= 16 cm

Comentariile clientilor

tablou

Un cadou deosebit, apreciat.

, 14 martie 2014

Adauga un comentariu

Scrieţi o recenzie

"Terasa Cafenelei Noaptea" -  Vincent Van Gogh - Litografie pe foita de aur

Scrieţi o recenzie

Ce spun clientii despre noi

Recenzii 100% reale

Nota pentru "Terasa Cafenelei Noaptea" - Vincent Van Gogh - Litografie pe foita de aur: 5 / 5 pe baza a 1 recenzii