Tablou pe sevalet Klimt - Doamna cu evantaiul - pe foita de aur de 23Kt

Tabloul reprezinta una dintre cele mai cunoscute si mai apreciate opere ale celebrului pictor simbolist, Gustav Klimt si dateaza din 1917. Klimt...
+ Vezi toata descrierea
Poti sa te razgandesti 30 zile timp de retur
2 Comentarii

95,00 lei

G7SKLIMT

OOPS!
Ne pare rau, produsul nu este momentan in stoc!

Nou

Tabloul reprezinta una dintre cele mai cunoscute si mai apreciate opere ale celebrului pictor simbolist, Gustav Klimt si dateaza din 1917. Klimt este cunoscut pentru talentul sau de a reda in pensula corpul feminin. Tabloul de fata este o litografie pe foita de aur de 23k. Pictura este sustinuta de un sevalet ce imita lemnul care ii confera un aer boem. Este un cadou ideal pentru iubitorii de arta si nu numai, intrucat ofera o doza de stil si clasa oricarei incaperi in care s-ar afla. Dimensiuni foita: 9 x 7 cm Dimensiuni sevalet: H= 16 cm

Comentariile clientilor

Va multumesc

Am aflat de magazinul dvs virtual in mod cu totul si cu totul intimplator.
Am avut sansa de a vedea in original, indiferite muzee, multe din tablourile a caror reproducere o comercializati.
Produsele dvs mi-au bucurat sufletul.
Bijuteriile care includ simboluri ( cum ar fi bufnita) sau cele care pot transmite un mesaj sint deasemenea foarte pretioase, nefiind neaparat obiecte de ceea ce de obicei se numeste "lux"; cred ca oferta dvs este accesibila si din pct de vedere financiar si in opinia mea e un aspect important deasemenea .
Remarc oferta celor % lei; apreciez. Va rog sa o utilizati cum considerati de cuviinta pentru o persoana din apropierea dvs; eu voi continua sa command oricum; Din pacate in provincie, unde locuiesc, oferta pentru asemenea obiecte , este extreme de redusa.
Va doresc mult success ! Numai bine!

, 29 octombrie 2014

Klimt

De cand am fost la Viena am ramas cu o slabiciune pentru Klimt. M-am bucurat foarte mult cand am gasit acest tablou pe sevalet, l-am comandat si am fost foarte incantata de el. Se potriveste foarte bine in biblioteca, printre carti.

, 24 aprilie 2013

Adauga un comentariu

Scrieţi o recenzie

Tablou pe sevalet Klimt - Doamna cu evantaiul - pe foita de aur de 23Kt

Scrieţi o recenzie

Ce spun clientii despre noi

Recenzii 100% reale

Nota pentru Tablou pe sevalet Klimt - Doamna cu evantaiul - pe foita de aur de 23Kt: 5 / 5 pe baza a 2 recenzii