Statueta Vultur cu set de pahare de Vodca by Chinelli

Vulturul argintat cu setul de pahare de cristal pentru vodca made by Chinelli Italy, reprezinta un cadou special pentru un domn rafinat si...
+ Vezi toata descrierea
Poti sa te razgandesti 30 zile timp de retur

1 068,00 lei

CLI153+CARTE

Produsul este in stoc

Stoc Limitat

Livrare gratuita in 24h

Nou

Comanda telefonica 0754 589 879

Vulturul argintat cu setul de pahare de cristal pentru vodca made by Chinelli Italy, reprezinta un cadou special pentru un domn rafinat si pretentios. Acest design este realmente deosebit, punand in valoare maiestria si priceperea italiana in crearea de accesorii si cadouri speciale. Domnind ca un rege peste pasari, acvila este emblema regalitatii, o asociere dezvoltata de statutul sau de cel mai popular simbol vestitor; simbolizeaza imperii ca Imperiul Roman si pe cel al lui Napoleon. Multe state au adoptat acvila ca embleme, steme, fiind simbol al patriotismului si suveranitatii pentru unele dintre ele, incluzand aici Statele Unite, unde este simbolul national. Asociat cu cele sapte pacate capitale si cu cele patru virtuti fundamentale, are semnificatii bivalente simbolizand mandrie si dreptate.

CADOU CARTE "Vodka Distilled: Mixul modern cu vodka și cocktail-urile cu vodka", o carte atât pentru entuziaști, cât și pentru pasionații, explicând modul în care vodka de tip tradițional - cele produse în Europa de Est - se deosebesc de cele făcute în Occident și cum diferitele materii prime și metodele de distilare și filtrare contribuie la aceste variații de caracter. Autorul Abou-Ganim îi ajută pe cititori să înțeleagă mai bine, să aprecieze și să se bucure de acest spirit nobil.

Este cadoul perfect pentru un gentlemen care apreciaza eleganta si bunul gust.

Inaltime: 34 cm

Dimensiuni baza lemn: 33 cm x 23 cm

Pahar: 6.5 cm inaltime, 4.5 diametrul

Comentariile clientilor

Scrieţi o recenzie

Statueta Vultur cu set de pahare de Vodca by Chinelli

Scrieţi o recenzie

Ce spun clientii despre noi

Recenzii 100% reale