Icoana Bizantin-Ortodoxa Argint 999 - Fecioara Maria Portaitissa 46 x 36 cm

O reprezentare deosebita a Icoanei Bizantine care o intruchipeaza pe Fecioara Maria, tinandu-l pe pruncul Iisus in brate. Conform traditiei...
+ Vezi toata descrierea
Poti sa te razgandesti 30 zile timp de retur
1 Comentarii

2 574,00 lei

EP799-026KZ

Produsul este in stoc

Stoc Limitat

Livrare gratuita comenzi peste 100 lei, 24h

Nou

Comanda telefonica 0754 589 879

O reprezentare deosebita a Icoanei Bizantine care o intruchipeaza pe Fecioara Maria, tinandu-l pe pruncul Iisus in brate. Conform traditiei athonite, aceasta icoana a venit singura, pe mare, din Bizant - Niceea. Acum ea este protectoarea Manastirii Iviron din Muntele Athos. Icoana o infatiseaza pe Fecioara Maria cu o rana vindecata la barbie, provenita dintr-o lovitura vrajmasa data de un pirat, in vremea venirii arabilor in Sfantul Munte. Un soldat arab a lovit cu cutitul in chipul acestei icoane, si indata a inceput a curge sange. Vazand minunea, soldatul s-a cait. Incarcata de profund simbolism, aceasta icoana speciala este stantata cu Argint pur 999, pe suport de lemn, atent lucrat, de culoare inchisa si reprezinta un cadou de suflet pentru persoanele dragi.

Dimensiuni: 36.5x46.6 cm

Comentariile clientilor

Foarte frumoasa

De curând am cumpărat online această icoană. Mi-a fost livrată la timp și în condiții foarte bune. Am rămas foarte plăcut surprinsă când am văzut frumusețea ei și mai ales grija cu care a fost executată. Este mult mai frumoasa decât in poza și merită toți banii. Felicitări echipei LuxuryGifts pentru competența și promptitudine.

, 2017-08-08

Adauga un comentariu

Scrieţi o recenzie

Scrieţi o recenzie

Ce spun clientii despre noi

Recenzii 100% reale

Nota pentru Icoana Bizantin-Ortodoxa Argint 999 - Fecioara Maria Portaitissa 46 x 36 cm: 5 / 5 pe baza a 1 recenzii