Figurina Zeita Dreptatii cu cristale Swarovski

Figurina Zeita Dreptatii, placata cu aur, decorata cu cristale Swarovski™ multicolore (aqua, lila si violet) pe suport din lemn cu placuta pentru...
+ Vezi toata descrierea
Poti sa te razgandesti 30 zile timp de retur

290,00 lei

U0362-001-G02J

Livrare gratuita comenzi peste 100 lei, 24h

Nou

Comanda telefonica 0754 589 879

Figurina Zeita Dreptatii, placata cu aur, decorata cu cristale Swarovski™ multicolore (aqua, lila si violet) pe suport din lemn cu placuta pentru personalizare, in caseta din plexiglas.

Statueta eleganta, reprezentand-o pe zeita Themis. Inca din antichitate, ea s-a pastrat ca un simbol al justitiei, fiind personificarea ordinii naturale stabilite prin legea divina. Legendele spun ca zeita Themis statea alaturi de Zeus pentru a-i oferi sfaturi si a-l consilia; ea hotara daca sufletul mortilor merge la Tartarus sau in Gradinile Eliysee (echivalentul Raiului). De regula, aceasta este reprezentata sub forma unei femei severe, legata la ochi. In mana dreapta tine o balanta, iar in cealalta - o sabie. Balanta simbolizeaza adevarul juridic, pe ale carei talere trebuie puse toate probele, lasand ca balanta sa arate unde este dreptate. Esarfa de la ochi simbolizeaza impartialitatea fata de oamenii supusi judecatii, iar sabia semnifica aplicarea justitiei.

Dimensiuni: 12x13cm

CRYSTOCRAFT - Colectie de figurine cu cristale Swarovski

Comentariile clientilor

Scrieţi o recenzie

Scrieţi o recenzie

Ce spun clientii despre noi

Recenzii 100% reale