Butoni pentru camasa "Cap de bour si cap de urs"

Butoni pentru camasa din otel inoxidabil cu decoratiune cap de bour pe un buton si cap de urs pe celalalt. Demult disparut, bourul nu este doar...
+ Vezi toata descrierea
Poti sa te razgandesti 30 zile timp de retur
2 Comentarii

99,00 lei

CUF159

OOPS!
Ne pare rau, produsul nu este momentan in stoc!

Nou

Butoni pentru camasa din otel inoxidabil cu decoratiune cap de bour pe un buton si cap de urs pe celalalt.

Demult disparut, bourul nu este doar stramosul direct al tuturor vitelor domestice, ci si animalul simbol care a innobilat blazonul Moldovei timp de sute de ani. Capul de bour a fost ales datorita simbolisticii sale. Conform legendei legate de acest simbol, se spune ca un voievod pe nume Dragos era la vanatoare si pe malul unei ape se intalneste cu o fiara - un bour si in urma luptei, cateaua voievodului Molda moare, fiind ingropata acolo, voievodul botezand raul Moldova si acel teritoriu la fel, pe care il ia in stapanire, iar capul de bour devine simbol heraldic al voievodului si al urmasilor sai la domnie. In mitologia romaneasca ursul este un simbol al fortei si norocului, fiind investit cu multiple virtuti protectoare, terapeutice si meteorologice.

Ambalaj: cutie de lux pentru butoni

Comentariile clientilor

Srpriză plăcută

Bună ziua . Am reușit să-l surprind plăcut pe soțul meu cu butonii comandați sper să se întâmple același lucru și cu prietenul nostru !

, 10 februarie 2022

Buna ziua

Am cumparat prima data de la dumneavoastra ( ajungand din intamplare pe site) si totul a mers snur, de la comanda, contactul telefonic ulterior si livrare.

Articolele comandate nu le-am vazut in realitate, fiind inca in pachetul de cadou pentru a fi oferite saptamana viitoare, dar sunt convins ca persoana aniversata le va aprecia.

Mult succes cu afacerea

, 2014-08-04

Adauga un comentariu

Scrieţi o recenzie

Scrieţi o recenzie

Ce spun clientii despre noi

Recenzii 100% reale

Nota pentru Butoni pentru camasa "Cap de bour si cap de urs": 5 / 5 pe baza a 2 recenzii