Butoni "Signature" cu initiale

Accesorii pentru camasa ce pot fi personalizati cu diferite initiale cu caractere scrise de mana, pentru a da o nota personala si unicitate...
+ Vezi toata descrierea
Poti sa te razgandesti 30 zile timp de retur
13 Comentarii

139,00 lei

-10,00 lei

129,00 lei

CUF226

Produsul este in stoc

Stoc Limitat

Livrare gratuita comenzi peste 100 lei, 24h

Nou

Comanda telefonica 0754 589 879

Accesorii pentru camasa ce pot fi personalizati cu diferite initiale cu caractere scrise de mana, pentru a da o nota personala si unicitate tinutei. Alegeti initialele copiilor pentru un cadou inspirat pentru tati sau bunici. Butonii Signature pot fi un cadou de suflet pentru mire sau sau pentru invitatii importanti la o nunta cum ar fi nas, cavaler de onoare, sau socrii. Butonii sunt realizati din alama rodiata, Rodiul este un metal de tranzitie rar, din grupa platinei, de culoare alb-argintie cu o duritate ridicata. El se gaseste in minereurile de platina se foloseste ca element de aliere in aliajele de platina. De asemenea se foloseste in placarea bijuteriilor pentru rezistenta si stralucire in timp. Ambalaj: cutie de lux pentru butoni Dimensiuni: 1.4 x 1.4 cm

Comentariile clientilor

Butoni

Pe culoarea albastră se poate?, 21 septembrie 2020

Asa si- asa....

Foarte elegant ambalajul. Surpriza va fi pentru ambele parti; si pentru cel ce ofera si pentru cel ce va primi cadoul. Nu am avut curaj sa desfac si sa vad produsul de teama ca nu mai reusesc sa-l impachetez la fel!Sper sa merite emotia!
In ceea ce priveste felicitarea, cam simplut. Ma asteptam la altceva decat la o felicitare comuna, scrisa cu pixul si un pic gresit textul...mmmmh.... Asa puteam face si eu. Dealtfel, mai am timp si voi reface. Exista si niste tusuri, rotringuri, pixuri cu gel auriu, argintiu....poate va inspira pe viitor.
Deci la forma actuala, nu as recomanda felicitarea. Prea banala.
Multumesc.

, 13 octombrie 2017

Buna ziua

Atat serviciile cat si produsul achizitionat merita calificativul "excelent".

Va multumesc pentru profesionalism.

, 16 februarie 2017

Butoni cu initiale

Butonii primiti sunt chiar mai frumosi in realitate decat in poza. Ambalajul, impachetarea de lux si felicitarea complementara intregesc acest cadou deosebit.
Va multumesc pt produsele si serviciile ireprosabile. Keep up the good work!

, 14 februarie 2017

Butoni

Totul a decurs f bine, de la achiziția de pe site, trecând prin confirmarea telefonică, pana la livrarea f rapida in aproape 24 de ore.
Ambalaj frumos!

, 5 februarie 2017

Adauga un comentariu Vezi toate

Scrieţi o recenzie

Scrieţi o recenzie

Ce spun clientii despre noi

Recenzii 100% reale

Nota pentru Butoni "Signature" cu initiale: 5 / 5 pe baza a 13 recenzii