Bradut cu cristale Swarovski pe cutie muzicala

Ce ar fi Craciunul fara cadouri sub brad, miros de portocale si colinde? Nu prea ar fi Craciun, asa e? Luxury Gifts vine in ajutorul spiritului...
+ Vezi toata descrierea
Poti sa te razgandesti 30 zile timp de retur
2 Comentarii

290,00 lei

U0311-087-GCL

OOPS!
Ne pare rau, produsul nu este momentan in stoc!

Nou

Ce ar fi Craciunul fara cadouri sub brad, miros de portocale si colinde? Nu prea ar fi Craciun, asa e? Luxury Gifts vine in ajutorul spiritului acestei sarbatori cu o cutiuta muzicala imbinata cu simbolul pomului de iarna, pentru a face serile mai calduroase si pentru a inveseli casa. Bradutul este foarte delicat, estetic, auriu, presarat cu cristale Swarovski albe si are ca suport o cutiuta muzicala mecanica. Melodia care va bucura atmosfera atunci cand veti invarti mecanismul, este binecunoscutul colind american "Deck the Halls" Dimensiuni: 17cm inaltime.

Comentariile clientilor

Bradut de Craciun

Cei doi braduti si-au gasit locul pe bufetul din sufragerie spre incantarea mamei si a tuturor musafirilor din aceasta perioada. Superbi si de bun gust! Iar cel de al doilea bradut gratuit a fost o minunata surpriza. Multumesc!

, 3 ianuarie 2018

Eli C.

Bradutul cu siguranta e superb ca si toate celelalte bijuterii pe care le-am cumparat de la dvs. Ambalat impecabil pentru un cadou, asa cum v-am cerut. De mare bun-gust. Felicitari si multumesc!

, 25 noiembrie 2013

Adauga un comentariu

Scrieţi o recenzie

Scrieţi o recenzie

Ce spun clientii despre noi

Recenzii 100% reale

Nota pentru Bradut cu cristale Swarovski pe cutie muzicala: 5 / 5 pe baza a 2 recenzii