Inimioara cu Swarovski

Atunci cand vine Craciunul ne indreptam privirea, mai atent decat de obicei, spre religie si spre evenimentul care a creat sarbatoarea, Nasterea...
+ Vezi toata descrierea
Poti sa te razgandesti 30 zile timp de retur
3 Comentarii

93,00 lei

U0171-128-GRE

OOPS!
Ne pare rau, produsul nu este momentan in stoc!

Alerta stocAnunta-ma cand revine

Nou

Atunci cand vine Craciunul ne indreptam privirea, mai atent decat de obicei, spre religie si spre evenimentul care a creat sarbatoarea, Nasterea Mantuitorului Iisus Hristos. Un obiect decorativ de acest fel poate fi potrivit pentru cei mai credinciosi dintre noi in apropierea Craciunului sau pur si simplu, poate aminti oricaruia esenta sarbatorii. Astfel, versete din biblie iti pot fi mai aproape prin intermediul inimioarei cu Swarovski™. Obiectul decorativ este reprezentat la baza de forma unei carti care dispune in capat de o inimioara cu un cristal mare central si doua cristale mici lateral. Modelul face parte din colectia Bible Story ce contine versete celebre din biblie. Versetul inscriptionat pe obiectul decorativ disponibil este:"Daruieste si ti ve va da" (Matei 21:22)"

Dimensiuni: 7.4 x 6.5 cm

CRYSTOCRAFT - Figurine cu Cristale Swarovski™

Comentariile clientilor

Inimioara cu Swarovski

Super cadou

, 25 februarie 2014

Inimioara cu Swarovski

Versete din biblie, inimioare, reprezinta un cadou minunat pentru cei dragi de Sfintele Sarbatori. O decoratiune minunata. Multumim echipei Luxurii.

, 23 noiembrie 2013

Multumesc pentru produsele trimise

“ Luxury gifts “ este pentru mine de fiecare data cand doresc sa daruiesc un cadou deosebit,singura si cea mai buna alegere.

Luxury poate fi atribuit atat produselor, ambalajelor cat si serviciilor oferite.

Iar supriza placuta pe care o vezi pe fata celor carora le daruiesti “ luxury gifts”,certifica cele afirmate mai sus.Multumesc !

, 20 mai 2013

Adauga un comentariu

Scrieţi o recenzie

Inimioara cu Swarovski

Scrieţi o recenzie

Ce spun clientii despre noi

Recenzii 100% reale

Nota pentru Inimioara cu Swarovski: 5 / 5 pe baza a 3 recenzii